اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بن بست راهبردی ترامپ و امکانات نظامی سنتکام مقابل اراده ملت ایران

بن بست راهبردی ترامپ و امکانات نظامی سنتکام مقابل اراده ملت ایران
کارشناس مسائل بین الملل گفت: موارد و ادله های متعدد نشان‌دهنده بن بست راهبردی ترامپ و همه امکانات نظامی سنتکام در منطقه در مقابل اراده ملت ایران بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدرضا صدرالحسینی با اشاره به تجاوزات دشمن به کشور و جنگ تحمیلی، اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که در حال حاضر رژیم متجاوز امریکا با عنایت به شکست های مستمری که در طول نزدیک به یک سال گذشته از ملت ایران داشته از جمله در حوزه مذاکرات، اغتشاشات، جنگ ۱۲ روزه و همچنین طی دو هفته گذشته که شامل رجز خوانی های غیرواقعی در خصوص تعیین سیسات های کلان در منطقه، عبور کشتی ها بدون نظارت و کنترل هوشمند جمهوری اسلامی، دخالت در حوزه انتخاب رهبر انقلاب، فرار ناو ابراهام لینکن، عدم حمایت اقوام مختلف در شمال غرب وجنوب شرق ایران و حتی در خصوص موضوع نابود کردن نیروی دریایی و هوایی کشور که استمرار حملات موشکی ودفاع پدافندی جمهوری اسلامی و پرواز هواپیماهای بدون سرنشین ایران خط بطلانی بر ادعاهای نظامی امریکا کشیده بود؛ ارام ارام به سمت موضوعی بنام اماده کردن فضای امنیتی در داخل ایران به نفع اغتشاشگران پیش می رود.

وی ادامه داد: مطالب پیش گفته که درباره هریک از انها می توان به طور مفصل صحبت کرد نشان‌دهنده بن بست راهبردی ترامپ و همه امکانات نظامی سنتکام در منطقه در مقابل اراده ملت ایران بوده است.

کارشناس مسائل بین الملل بیان کرد: امریکا بدنبال هدف قرار دادن مراکز امنیتی و نظامی و حتی ایست و بازرسی ها در مناطق مهم تهران بوده تا بتواند با استفاده از فضای مجازی و رسانه های تروریست و تجزیه طلب همچون اینترنشنال، عده ای از افراد متمایل به جریان تروریستی را به خیابان ها بکشاند و فضای جدیدی از حوزه امنیتی در داخل کشور را به نفع جریان صهیونیستی و سلطنت طلب ایجاد نماید.

صدرالحسینی عنوان کرد: حضور مستمر مردم در بیش از ۱۵ روز گذشته در خیابان‌ها و شعار حمایت از نیروهای مسلح و خدمتگذاران به حوزه امنیتی و استقلال جمهوری اسلامی نشاندهنده شکست این پروژه غیرقابل اجرای امریکا دارد.

وی تاکید کرد: شاید مهم ترین شکست آمریکای ترامپ عدم شناخت از ملت ایران و عدم درک عمایت و بصیرت و حمایت و دقت مردم ایران از نظام برخاسته از انقلاب اسلامی بوده است.

کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: پروژه ناارام سازی و ایجاد اختلال در حوزه‌های اجتماعی و داخلی کشور نیز توسط طراحان امریکایی و صهیونی با شکست مواجه خواهد شد.

وی افزود: «یدیعوت آحارونوت» نیز در گزارشی به شکست طراحی آمریکا- صهیونی اشاره کرده و نوشته حالا که چشم انداز جنگ مبهم شده، وزیر دفاع آنها می گوید خود مردم ایران باید علیه نظام قیام کنند و سرنوشت جنگ را رقم بزنند.یا همینطور رسانه «اسرائیل هیوم»اعلام می‌کند که احتمال فروپاشی نظام ایران کمتر از آن چیزی بود که قبل از آغاز جنگ فکر می‌کردیم.

صدرالحسینی خاطرنشان کرد: درواقع همه این موضوعات نشانه استیصال دو رژیم آمریکا واسرائیل در مقابل اراده ملت، نیروهای مسلح و ساختار سیاسی اجتماعی ایران مقتدر است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه