اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از عملکرد نهضت سوادآموزی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دیلم

گزارشی از عملکرد نهضت سوادآموزی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دیلم
اهمیت سوادآموزی و توان آموزی در اندیشه ی حضرت امام ره حضرت امام علم آموزی را عبادت و از حوائج ضروری و اولیه ی زندگی افراد می شمارند . آن بزرگوار همچنین بسیج عمومی برای ریشه کن کردنه مشکل بیسوادی که ان را در کشوری همچون ایران مایه ی شرم می داند ، فرا می خواند . تعلیم و تربیت ، اساس نظام فکریه اسلام است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "عصر دیلم"، روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان دیلم گزارشی از روند فعالیت نهضت سواد آموزی را منتشر کرد. در این متن که به قلم خانم طاهره صمیمی، کارشناس نهضت سوادآموزی اداره آموزش و پرورش دیلم نوشته شده است، آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "عصر دیلم"، , روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان دیلم گزارشی از روند فعالیت نهضت سواد آموزی را منتشر کرد. در این متن که به قلم خانم طاهره صمیمی، کارشناس نهضت سوادآموزی اداره آموزش و پرورش دیلم نوشته شده است، آمده است:,

به نام خدا

, به نام خدا,

اهمیت سوادآموزی و توان آموزی در اندیشه ی حضرت امام ره حضرت امام علم آموزی را عبادت و از حوائج ضروری و اولیه ی زندگی افراد می شمارند . آن بزرگوار همچنین بسیج عمومی برای ریشه کن کردنه مشکل بیسوادی که ان را در کشوری همچون ایران مایه ی شرم می داند ، فرا می خواند . تعلیم و تربیت ، اساس نظام فکریه اسلام است .

, اهمیت سوادآموزی و توان آموزی در اندیشه ی حضرت امام ره حضرت امام علم آموزی را عبادت و از حوائج ضروری و اولیه ی زندگی افراد می شمارند . آن بزرگوار همچنین بسیج عمومی برای ریشه کن کردنه مشکل بیسوادی که ان را در کشوری همچون ایران مایه ی شرم می داند ، فرا می خواند . تعلیم و تربیت ، اساس نظام فکریه اسلام است . ,

هدف تعلیم و تربیت اسلامی ، تربیت انسان مهذب است و همه ی برنامه ریزی و فعالیت های برنامه ریزان و معلمان باید برای تحقق این هدف سازماندهی شود تا از این طریق بتوانیم صلح و صفا و سعادت را برای همیشه به جامعه ی اسلامی مان برگردانیم . دانش آموزی از نگاه اسلام ابزار دانایی است . از همین رو اولین کلمه و نخستین فرمان آخرین کتاب آسمانی ، امر به خواندن است .

,

امام خمینی آن پیشوای علم و حکمت نیز با اقتدار به سیره و سنت نبوی و با توجه به قدرت سترگ سلاح دانش در جامعه اسلامی ، در هفتم دی ماه سال 1358 با فرمان تاسیس نهضت سوادآموزی ، امت مسلمان ایران را متوجه این عزم ملی و فرهنگی کرد و فرمود : تعلیم و تعلم عبادتی هست که خدا آن را دعوت فرموده است . با گذشت بیش از سه دهه از فرمان تاریخی رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی در رابطه با تشکیل نهضت سوادآموزی ، فعالیت های این نهاد مقدس منجر به افزایش درصد باسوادی و کاهش چشمگیر تعداد بی سوادان در کشور شده است .

,

مقام معظم رهبری ، حرکتی نو در سوادآموزی کشور پدید آمد مسئولیت سوادآموزی به وزارت آموزش و پرورش محول شد . تا دستگاه تعلیم و تربیت کشور تمام تلاش و اهتمام خود را معطوف به تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر صفر رساندن بی سوادی باشد . در همین راستا نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش شهرستان دیلم که قریب به سه سال در این زمینه هیچ فعالیتی نداشته با عهده دار شدن ریاست آموزش و پرورش این شهرستان به جناب آقای بستانی پس از چند ماه ایشان نسبت به این مهم اهمییت و به فرمان امام و رهبر خویش لبیک گفته و اقدام به فعال سازی این واحد در شهرستان دیلم نموده اند .

,

پس از گذشت چندی تابستان گذشته با آگاه سازی نسبت به مسئله ی راستی آزمایی در دو مرحله انتقال مدیران مدارس را ملزم به انجام آن دانسته و در مهر ماه نود وسه با جذب کارشناس و مسئول در این بخش به وضع نابسامان و متروک شده ی این نهاد مقدس همت گماشتند . اکنون از مهرماه نود و سه کارشناس سوادآموزی شهرستان دیلم فعالیت خود را مجدانه در زمینه ی راستی انجام راستی آزمایی دقیق تر از اولیا بی سواد دانش آموزان در بعضی موارد و الزام مدیران به طریق صحیح تر راستی آزمایی و آگاه سازی آنان آغاز گردید .

,

در زمینه ی انجام این مسئولیت خطیر ریاست محترم آموزش و پرورش و کارشناس این واحد با همکاری دیگر کارشناسان و معاونین این مدیریت طی نشست های مکرر و متعددی در زمینه ی همکاری و مساعدت از نهادهای دیگر شهرستان از جمله : دفتر امام جمعه و نماینده ی ایشان ، فرمانداری ، کمیته ی امداد امام خمینی ، اداره ی بهزیستی و نهادهای مختلف دیگر و برگزاری جلسات متعدد در این زمینه مسئول و کارشناس را براین داشت تا با رایزنی های گوناگون نسبت به سوادآموزان و برگزاری کلاس های سوادآموزی و دوره ی انتقال که بدلیل رها شدن سه سال فعالیت سوادآموزی در این شهرستان و دل سرد شدن سوادآموزان و جمع آوری آنان در مسئله ی جذب تلاش و فعالیت بیشتری متحمل شود .

,

اکنون بحول و قوه ی الهی کلاس های سوادآموزی در مرحله ی آموزش سوادآموزان به 9 کلاس فرد به فرد که جمعا 11 نفر می باشد . امید است تا آخر دی ماه تعداد بیشتری جذب گردد . در دوره ی انتقال نیز اقدام به راه اندازی چهار کلاس با تعداد سیزده نفر در منتطقه ی امام حسن و 12 نفر در تنوب شرقی دیلم و تعداد 12 نفر در مدرسه ی اندیشه و 12 نفر در مدرسه ی سمیه مشغول به یادگیری می باشند .مرحله ی اول تعیین وضعیت اولیا 53 نفر بوده که در این شهرستان به صفر رسیده است . مرحلیه دوم سوادآموزی 85 نفر و باقیمانده ی مرحله ی دوم به 40 نفر رسیده است .

,

کل مرحله ی انتقال 381 نفر و باقیمانده دویست و 82 نفر می باشد . ان شاله با حمایت و تلاش ها و پشتیبانی مدیریت محترم آموزش و پرورش شهرستان و کارشناس ، تا مرحله ی به صفر رساندن سطح بیسوادی در این شهرستان به قرب رضای الهی و امر به فرمان رهبر خویش کوشا باشیم .

,


پایان خبر/ص

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه