اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تدوین تدابیر لازم جهت آموزش در بحران با تصویب اساسنامه مدرسه مجازی

تدوین تدابیر لازم جهت آموزش در بحران با تصویب اساسنامه مدرسه مجازی
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: شورای عالی آموزش و پرورش تدبیر لازم برای اینکه روند نظام تعلیم و تربیت در شرایط بحرانی و اضطراری متوقف نشود، اندیشیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود امانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در جلسه شورای مدیران دبیرخانه این شورا با تسلیت شهادت قائد امت حضرت آیت الله خامنه ای، گفت: آمریکای جنایتکار و رژیم سفاک و ضد بشری صهیونیستی با حمله به ایران تمامی قوانین و مقررات بین المللی را به سخره گرفتند و اعتبار و جایگاه سازمان ملل را زیر سؤال بردند.

وی با اشاره به این‌که مدرسه نماد امید و زندگی در جامعه است، افزود: آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی با حمله به مدرسه شجره طیبه میناب مرتکب جنایت جنگی علیه بشریت شدند و کودکان معصومی که دغدغه ای بجز کسب دانش و یادگیری نداشتند را به شهادت رساند.

امانی با تاکید بر این‌که نباید کسی به خود اجازه تعرض به مدارس و مکان های آموزشی و فرهنگی را بدهد، افزود: مدرسه مکانی مقدس و محلی برای تمرین زندگی همراه با صلح و آرامش در کنار یکدیگر است. جایی برای تمرین زندگی مسالمت آمیز در کنار همدیگر و ساختن جهانی بدون جنگ و خون ریزی همراه با صلح، آرامش و نوع دوستی است.

دبیرکل شورای عالی در ادامه با تبریک انتخاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای مقام معظم رهبری، انتخاب حکیمانه و شایسته آیت‌الله‌العظمی سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر معظم انقلاب اسلامی را نشانه‌ استمرار مسیر روشن انقلاب و تداوم آن دانست.

وی در ادامه اظهار کرد: امروز در مقطع حساسی از تاریخ ایستاده‌ایم؛ جایی که مردم با حضور پرشور خود در مراسم‌های مختلف انقلاب اسلامی، بر پیمان خویش با آرمان‌های رهبر شهید تجدید میثاق می‌کنند و خشم خود را از جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار فریاد می‌زنند.

امانی خاطرنشان کرد: شورای عالی آموزش و پرورش با تصویب اساسنامه مدرسه مجازی و ماده واحده تولید و اجرای بسته های یادگیری ویژه مواقع بحران و بلایای طبیعی (بیماری های فراگیر، زلزله و ...) تدبیر لازم برای اینکه روند نظام تعلیم و تربیت در شرایط بحرانی و اضطراری متوقف نشود، اندیشیده است.

وی با تشکر و قداردانی از فرهنگیان کشور که در این شرایط حساس و جنگی پای کار نظام تعلیم و تربیت هستند، گفت: با وجود معلمان دلسوز و عاشق وطن، کار آموزش و پرورش تعطیل بردار نیست و در هر شرایطی متوقف نمی شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش با اشاره به خسارات وارد شده به مدارس و مراکز آموزشی و همچنین شهادت و مجروح شدن تعدادی زیادی از همکاران فرهنگی و دانش‌آموزان بی گناه، از نهادهای آموزشی و فرهنگی بین‌المللی خواست این جنایت جنگی علیه بشریت را محکوم کنند.

امانی در پایان تاکید کرد: شورای عالی آموزش و پرورش مستمراً پیگیر کار نظام تعلیم و تربیت است و آمادگی خود را برای رفع موانع و محدودیت ها آن اعلام می کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه