اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حضور وزیر ورزش و جوانان در مراسم تشییع پیکر لاریجانی و سردار سلیمانی؛

دنیامالی: مردم ایران از این شهادت ها نمی ترسند/ تنگه هرمز دست ایران است و بس

دنیامالی: مردم ایران از این شهادت ها نمی ترسند/ تنگه هرمز دست ایران است و بس
وزیر ورزش و جوانان گفت: دشمنان ما تصور می کنند که روحیه مردم ایران با این شهادت ها تضعیف می شود اما همین شهادت هاست که این مردم را متحد تر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مراسم تشییع پیکر شهدای ناوچه دنا، شهید علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت و شهید سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز (چهارشنبه ۲۷ اسفند ماه) با حضور میلیونی مردم و سایر مسئولان و مقامات کشور برگزار شد.دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان نیز که در این مراسم باشکوه حضور داشت، صحبت هایی را در خصوص شرایط کنونی و جنگ تحمیلی آمریکایی _صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام داد.

وی در خصوص شهادت سردار سلیمانی و لاریجانی، دو چهره تاثیر گذار در انقلاب اسلامی گفت: دشمنان ما تصور می کنند که روحیه مردم ایران با این شهادت ها تضعیف می شود و می ترسند اما دنیا دید در این ایامی که جنگ شروع شد، این مردم روز به روز مردم متحد تر شدند و با حضورشان در خیابان ها نشان دادند که همچنان پای این انقلاب و نظام هستند.

وزیر ورزش و جوانان با بیان که چهره رژیم غاصب صهیونی و آمریکای جنایتکار در جهان رسوا شده است، ادامه داد: امروز چهره دشمنان ما در دنیا رسوا شده است و کارشان به انزوا کشیده شده است. آمریکا از ناتو و کشورهای اروپا درخواست کرده تا به کمکش بیایند که تنگه هرمز را باز بکنند و همه این کشورها دست رد به سینه ترامپ زدند. اروپایی ها خوب می دانند می دانند که اگر آن ها هم ناوچه هایشان را بیاورند، تنگه هرمز دست ایران است و بس. هیچ کشور و قدرتی نمی تواند رفتار هوشمندانه ما را در تنگه هرمز به مخاطره بیندازد.

دنیامالی با اشاره به پیام رهبر شهید انقلاب اسلامی، امام خامنه ای خاطر نشان کرد: این پیام امام شهید ما بودکه می فرمودند باید کاری کنیم که دشمنان ما مایوس شوند. تا زمانی که ما از دشمن خسارت نگیریم و او را مایوس کنیم این مسیر ادامه دارد. ما قدرت بزرگی هستیم و دنیا این را فهمیده و ایران را تحسین می کنند که با یک کشور هسته ای می جنگد، بدون این که کشوری به آن کمک کند.
وی در پایان تصریح کرد: رزمندگان ما سرافرازانه در جبهه های مختلف دشمن را مورد هدف قرار می دهند و مردم نیز در خیابان و تشییع شهدای این جنگ پای کار نظام هستند. این همدلی که در جامعه وجود دارد به دشمنان ما آدرس های صحیحی داده که به زودی شکست خودشان را پذیرا شوند و پیروزی ایران عزیزمان را جشن بگیریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه