اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هشدار جدی چین: تداوم جنگ در خاورمیانه امنیت انرژی و تجارت جهان را تهدید می‌کند

هشدار جدی چین: تداوم جنگ در خاورمیانه امنیت انرژی و تجارت جهان را تهدید می‌کند
وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای انگلیسی خود، ضمن هشدار درباره پیامدهای گسترش تنش و درگیری در خاور میانه خواستار توقف فوری عملیات نظامی در این منطقه راهبردی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین امروز پنجشنبه در تماسی تلفنی با «ایوت کوپر» وزیر امور خارجه انگلیس، نسبت به تاثیر مستقیم درگیری‌های جاری در خاورمیانه بر ثبات انرژی و تجارت جهانی هشدار داد.

 

به گزارش «آناتولی»، بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه چین، وزیر خارجه این کشور با اشاره به تشدید تنش‌ها در منطقه، تصریح کرد که ادامه این درگیری‌ها نه تنها صلح و ثبات منطقه‌ای را تضعیف می‌کند، بلکه مستقیما بر حوزه‌های حیاتی بین‌المللی از جمله انرژی، امور مالی، تجارت و حمل و نقل دریایی تاثیر منفی گذاشته و منافع مشترک تمامی کشورها را به خطر می‌اندازد.

 

وی با بیان این که «در یک جنگ طولانی‌مدت هیچ برنده‌ای وجود نخواهد داشت»، تاکید کرد که خواست جامعه بین‌المللی برقراری آتش‌بس فوری و پایان دادن به خصومت‌ها است. وزیر خارجه چین از تمامی طرف‌های درگیر خواست تا عملیات نظامی را فورا متوقف کرده و اختلافات خود را از طریق گفت‌وگوی برابر حل و فصل کنند.

 

وانگ یی با اشاره به مسئولیت خطیر اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل در قبال حفظ صلح و امنیت بین‌المللی، از لزوم تقویت ارتباطات و همکاری میان پکن و لندن در این زمینه سخن گفت و بر ضرورت پایبندی به اهداف و اصول منشور ملل متحد و هنجارهای بنیادین روابط بین‌الملل تأکید کرد تا از آسیب بیشتر به نظم بین‌المللی جلوگیری شود.

 

در این تماس تلفنی، وزیر خارجه انگلیس نیز با اشاره به بی‌ثباتی‌های فزاینده در جهان، بر تمایل لندن برای حفظ ارتباط نزدیک با چین به منظور تسهیل پایان زودهنگام مناقشات و از سرگیری مذاکرات دیپلماتیک برای دستیابی به راه‌حل‌های بلندمدت تاکید کرد.

 

دو طرف همچنین در خصوص مناسبات دوجانبه گفت‌وگو کرده و بر لزوم اجرای توافقات روسای جمهور دو کشور، تقویت تبادلات و پیشبرد شراکت جامع راهبردی بلندمدت به منظور ایجاد ثبات و اطمینان در جهانی آکنده از تحولات و بی‌ثباتی توافق کردند.

 

این هشدار جدی دیپلمات ارشد چین در شرایطی مطرح می‌شود که منطقه خاورمیانه روزهای پرتنشی را به سبب حملات تجاوزکارانه آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران که از روز نهم اسفند ماه پشت سر می‌گذارد.

 

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مقام‌های ارشد نظامی و امنیتی کشورمان به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه