اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فایننشال‌تایمز: جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است

فایننشال‌تایمز: جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است
روزنامه بریتانیایی «فایننشال‌تایمز» در گزارشی اعلام کرد که درگیری‌های جاری در منطقه خاورمیانه منجر به تخلیه گسترده و نگران‌کننده ذخایر برخی از پیشرفته‌ترین موشک‌ها و سامانه‌های پدافند هوایی آمریکا شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این روزنامه به نقل از کارشناسان نوشت که جنگ در خاورمیانه، انبار برخی از پیشرفته‌ترین موشک‌ها و سامانه‌های دفاعی آمریکا را که توسط شرکت‌های بزرگ دفاعی جهان یعنی «آرتی‌اکس» و «لاکهید مارتین» تولید می‌شوند، به شکل خطرناکی خالی کرده است.

«تام کاراکو»، مدیر پروژه دفاع موشکی در «مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی» در گفتگو با فایننشال‌تایمز تصریح کرد: «میزان موشک‌های استفاده شده در عملیات تهاجمی و پدافندی که در جریان درگیری‌های کنونی مصرف شده‌اند، صادقانه بگویم، امری ترسناک است.»

کاراکو عنوان داشت که این زرادخانه برای بازدارندگی آمریکا در برابر «درگیری‌ها و ماجراجویی‌ها در منطقه اقیانوس آرام» ضروری است؛ موضوعی که پرسش‌هایی را درباره توانایی واشنگتن برای حفظ آمادگی استراتژیک در چندین جبهه به طور همزمان ایجاد می‌کند.

پیش‌تر نیز مجله «اکونومیست» به نقل از برآوردهای کارشناسی گزارش داده بود که مهمات مصرف شده توسط ایالات متحده در عملیات نظامی علیه ایران، به سال‌ها زمان برای جایگزینی نیاز دارد؛ آن هم در شرایطی که دولت آمریکا بودجه مصوب کنگره برای پوشش این هزینه‌ها را در اختیار ندارد.

این مجله افزود که تخلیه ذخایر به معنای کاهش آمادگی نیروهای آمریکایی برای رویارویی با درگیری‌های احتمالی جدید است. طبق این گزارش، آمریکا تنها در ۴ روز ابتدایی عملیات، بیش از ۵ هزار پرتابه از انواع مختلف شلیک کرده که آغاز این عملیات را به «فشرده‌ترین کارزار هوایی در تاریخ» تبدیل کرده است؛ رقمی که طی شانزده روز به ۱۱ هزار پرتابه افزایش یافت.

این آمار، تردیدهایی را درباره توانایی صنایع دفاعی آمریکا برای همگامی با سرعت فزاینده مصرف مهمات ایجاد کرده است، به‌ویژه در شرایطی که تنش‌ها در چندین منطقه حساس جهان رو به افزایش است و واشنگتن را با چالش‌های پیچیده لجستیکی و استراتژیک در مدیریت زرادخانه جنگی خود مواجه کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه