اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آغاز مسابقات از صبح فردا؛

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا| قرعه کشی مسابقات برگزار شد/ فرنگی کاران ایران حریفان خود را شناختند

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا| قرعه کشی مسابقات برگزار شد/ فرنگی کاران ایران حریفان خود را شناختند
با برگزاری قرعه کشی رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، فرنگی کاران ایران حریفان خود را شناختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، مراسم قرعه کشی رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، بعد از ظهر امروز در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار شد.

این مسابقات از فردا (دوشنبه) و به مدت 3 روز برگزار می شود و قرعه نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن 55 کیلوگرم که 11 نماینده دارد، محمد حسینوند پناهی در دور نخست به مصاف نورزات کابدی رخیموف از قزاقستان می رود و در صورت گذر از این حریف در دور بعد با اختیار باتیروف از ازبکستان کشتی خواهد گرفت.

در وزن 60 کیلوگرم که 10 کشتی گیر حضور دارند، علی احمدی وفا در دور اول با مین وو کیم از کره جنوبی مبارزه می کند و در صورت گذر از این حریف در دور بعد به مصاف سی یونگ ری از کره شمالی خواهد رفت.

در وزن 63 کیلوگرم که 11 کشتی گیر حضور دارند، عرفان جرکنی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده کشتی میان هانگ وونگ چویی از کره جنوبی و هانگشنگ ویو از چین می رود.

در وزن 67 کیلوگرم که 11 نفر شرکت کرده اند، احمدرضا محسن نژاد پس از استراحت در دور اول در دور دوم به مصاف سونات عبداله یف از تاجیکستان می رود.

در وزن 72 کیلوگرم که 10 نماینده دارد، محمدجواد رضایی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با برنده مبارزه میان تایشی ناریکانی از ژاپن و لوئیجی امیرخونزودا از تاجیکستان پیکار می کند.

در وزن 77 کیلوگرم که 12 نفر حضور دارند، علی اسکو پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با برنده کشتی میان الشماری از قطر و یونگ هون نوح از کره جنوبی مبارزه خواهد کرد.

در وزن 82 کیلوگرم که 10 شرکت کننده دارد، محمدامین حسینی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با دیدار امان نظراف از ترکمنستان کشتی می گیرد.

در وزن 87 کیلوگرم که 11 نفر حضور دارند، غلامرضا فرخی در دور نخست با محمد سلطان زودا از تاجیکستان کشتی می گیرد و در صورت پیروزی در این دیدار در دور بعد به مصاف محمدکودیر رسول اف ار ازبکستان می رود.

در وزن 97 کیلوگرم که 11 کشتی گیر حضور دارند، محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان مینهو لی از کره جنوبی و امانبردی آگاممدوف ار ترکمنستان می رود.

در وزن 130 کیلوگرم که 10 نفر حضور دارند، امین میرزازاده بعد از استراحت در دور نخست، در دور دوم با برنده کشتی میان نامبارداگوا باتبایار از مغولستان و رومن کیم از قرقیزستان مصاف می دهد.

بر اساس برنامه این رقابت ها، مسابقات اوزان 55، 63، 77، 87 و 130 کیلوگرم روزهای 17 و 18 و مسابقات اوزان 60، 67، 72، 82 و 97 کیلوگرم روزهای 18 و 19 فروردین ماه در شهر بیشکک برگزار می شود.

برنامه این مسابقات به وقت ایران به شرح زیر است:

دوشنبه 17 فروردین ماه:
مقدماتی: ساعت 9 الی 11:30 (پنج وزن اول)
نیمه نهایی: ساعت 15:30 تا 17 (پنج وزن اول)

سه شنبه 18 فروردبن ماه:
مقدماتی: ساعت 9 الی 11:30 (پنج وزن دوم) – شانس مجدد (پنج وزن اول)
نیمه نهایی: ساعت 14:15 تا 15:15 (پنج وزن دوم)
فینال: 15:30 تا 18:00 (پنج وزن اول)

چهارشنبه 19 فروردین ماه:
شانس مجدد: ساعت 9 الی 11:30 (پنج وزن دوم)
فینال: 15:30 تا 18:00 (پنج وزن دوم)

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه