اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می دهد؛

ترس خلبانان صهیونیستی از آسمان ایران!/ زمین گیر شدن آمریکا در خاک ایران نصرت اللهی بود

ترس خلبانان صهیونیستی از آسمان ایران!/ زمین گیر شدن آمریکا در خاک ایران نصرت اللهی بود
در حالی که بالگردها و جنگنده های آمریکایی در آسمان ایران در تله گرفتار می شوند، خلبانان رژیم صهیونیستی از ترس خطرات فزاینده تاچار به تغییر ارزیابی‌های خود کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرنگونی هواپیمای آمریکایی در ایران، در میانه جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، بیش از هر چیز یادآور واقعه شکست هیمنه آمریکا در صحرای طبس است.

دشمن آمریکایی در ادامه تجاوزات غیر قانونی خود، با ۴ فروند هواپیمای ترابری و ۳ فروند هلیکوپتر و با پشتیبانی تعداد زیادی پهپاد و جنگنده، در یک فرودگاه متروکه و قدیمی در مناطق جنوبی شهر اصفهان فرود آمد.

این عملیات در ادامه سقوط یک جنگنده آمریکایی برای نجات خلبانان صورت گرفت.

با این حال، اما تنها  دقایقی پس از فرود بلگردهای دشمن، نیروهای حافظ امنیت محلی به همراه نیروهای فراجا در نزدیک منطقه، وارد صحنه شدند.

 در موج اول درگیری، نیروهای تکاور فراجا و نیروهای حافظ امنیت با افراد فرودآمده درگیر شده و موجب عقب نشینی دشمن شدند، اما این واکنش سریع منجر به آن شد که نظامیان آمریکایی با دو فروند هواپیمای ترابری اقدام به فرار کنند، اما دو فروند هلیکوپتر و دو فروند هواپیمای ترابری آنها بر اثر آتش نیروهای مسلح ایران منهدم شدند و یک هلیکوپتر دیگر نیز که به سمت منطقه احتمالی حضور خلبان می‌رود، مورد اصابت قرار گرفت و در مناطق صعب‌العبور سقوط می‌کند.

چالش نیروی هوایی آمریکا در برابر پدافند هوایی ایران

این اتفاق که بسیاری از آن به عنوان طبس 2 یاد می کنند تنها بخشی از ناکامی هوایی آمریکا در مواجهه با پدافند هوایی کشور است، کلکسیونی از جنگنده های ساقط شده آمریکایی در طول یک ماه گذشته، قدرت نیروی هوایی آمریکا را به چالش جدی کشیده است.

سقوط بالگردهای آمریکایی به عنوان مدعی قوی ترین نیروی هوایی دنیا، اما اسرائیل را نگران کرده است و خلبانان این رژیم با خطرات فزاینده روبه‌رو هستند، این حادثه در حال تغییر ارزیابی‌ها در نیروی هوایی اسرائیل است و پیامد سقوط در خاک ایران اکنون بسیار پیچیده‌تر شده است.

طبس 2 آمریکا را خار و خفیف کرد

۴۶ سال پیش، آمریکا در حادثه‌ای که قصد داشت با هدف نجات گروگان‌های آمریکایی لانه جاسوسی از طریق مرزهای شرقی ایران وارد کشور شود و خود را به تهران برساند و در یک عملیات کماندویی، کارمندان سفارتش را نجات دهد.

اما وقوع طوفان شن و نقص فنی بالگردها، آن عملیات را به شکستی مفتضحانه کشاند. طوفان طبس دست خدا بود که نیروهای اهریمنی آمریکا را زمین‌گیر کرد و تلفات سنگین مالی و جانی زیادی بر آن‌ها وارد کرد.

حالا، چهل‌وشش سال بعد از آن واقعه، در غرب ایران، جایی که یک فروند F-15 Eagle آمریکایی توسط پدافند ایران سقوط کرد و دو خلبان ارتش تروریستی آمریکا مجبور به اجکت شدند و در ایران فرود آمدند، عملیات مشابهی برای نجات آن‌ها توسط آمریکا انجام شد که نتایج آن، جز شکست مفتضحانه، هیچ نبود.

دست خدا یک‌بار دیگر به یاری ایران آمد و شکستی تاریخی برای ارتش متجاوز آمریکا رقم زد. «طبس ۲» اتفاق افتاد و آمریکا خوار و خفیف شد. این وعده الهی است.

 

خبرنگار: فاطمه کرمانی 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه