logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قائم مقام وزیر صمت؛

اولویتمان تامین مواد اولیه برای استمرار تولید است/ ایجاد مبادی وارداتی جایگزین

اولویتمان تامین مواد اولیه برای استمرار تولید است/ ایجاد مبادی وارداتی جایگزین
مفتح گفت: در حال حاضر تامین مواد اولیه برای استمرار تولید کارخانجات یکی از مهمترین اولویت‌های دولت و وزات صمت است و در این زمینه تسهیلات مناسب ایجاد و مبادی متنوع ورودی برای واردات مواد اولیه ایجاد می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی وزارت خانه در زمینه تامین کالاهای مورد نیاز در سراسر کشور گفت: امروز یکی از مهمترین اولویت‌ها تامین مواد اولیه برای استمرار تولید کارخانجات است که تلاش شده است تمامی موانع در این حوزه برطرف شود و تسهیلات مناسب ایجاد و مبادی متنوع ورودی برای واردات مواد اولیه ایجاد شود.

وی افزود: مورد دیگر تسهیل خروج ماشین الات و تجهیزات مورد نیاز خط تولید است که در گمرکات و بنادر در صف خروج بودند که این اقدام نیز در حال انجام است و به خصوص در بنادر شمالی کشور شدت بیشتری گرفته و در این زمینه هماهنگی های لازم با گمرک و سایر نهادها صورت گرفت تا ترخیص ماشین آلات مورد نیاز در کمترین زمان ممکن محقق شود.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در این مدت به صورت جدی دنبال و پیگیری شد، هماهنگی با تشکل‌ها، بنگاه‌های تولیدی و توزیعی و همچنین تشکل های حمل و نقل بود تا بتوانند تامین کالا و مواد مورد نیاز در سراسر کشور را در کمترین زمان ممکن و بدون هیچگونه مشکل و چالشی انجام دهیم و این هماهنگی‌ها به صورت مستمر در حال پیگیری است و وزارت خانه در همه زمینه‌های اقتصادی در حال پیگیری و مدیریت است.

مفتح درباره تداوم جلسات مشورتی با واحدهای تولیدی و تشکل‌های بازرگانی تصریح کرد: بی شک ماهیت برگزاری جلسات با حضور وزیر صمت این است که در شرایط فعلی مشکلات و چالش‌های موجود مطرح شود و برای رفع آنها سریع ترین راه حل اتخاذ شود.

وی ادامه داد: این جلسات به صورت منظم و مستقیما در حال برگزاری است و تا مشکلات به سرعت شناسایی شوند و تصمیم گیری برای رفع آنها در کمترین زمان اتخاد شود که تا امروز این جلسات با بنگاه های تولیدی و اصناف بسیار موثر واقع شده است و بسیاری از این مسائل به سطوح بالاتر و مختلف در دولت منتقل شده‌اند.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی خاطرنشان کرد: ما امروز در شرایط جنگی قرار داریم و هر روز با مسائل جدید روبرو می‌شویم و طبیعت جنگ این است که در هر زمان مسئله و چالش جدیدی ممکن است ظهور کند، بنابراین برگزاری جلسات منظم با فعالان اقتصادی، واحدها و بنگاه‌های تولیدی و بازرگانی به صورت منظم و با هدف رفع جدیدترین مشکلات صورت می‌گیرد.

مفتح تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های ما این است که در جلسات مستقیم و رو در رو با اصناف و تولیدکنندگان به سرعت به طرح موضوع جدید ترین چالش‌ها بپردازیم و در کوتاه ترین زمان ممکن برای رفع این چالش‌های اقدامات و دستورات لازم اتخاذ شود و وزیر صمت به عنوان متولی این مسئله تمامی این مسائل را دریافت، دسته بندی و در صورت لزوم در سطوح بالاتر مطرح تا اقدامات لازم برای رفع مشکلات صورت بگیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه