logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

ترامپ با آتش‌بس دوهفته‌ای موافقت کرد/ شروط تهران به کرسی نشست

ترامپ با آتش‌بس دوهفته‌ای موافقت کرد/ شروط تهران به کرسی نشست
ترامپ با آتش‌بس دوهفته‌ای و توقف تجاوزات نظامی به ایران موافقت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه عقب‌نشینی‌های خود از بیم واکنش‌های ایران و محور مقاومت گفت: موافقت می‌کنم که بمباران را به مدت دو هفته متوقف کنیم.

وی مدعی شد: «این یک آتش‌بس دوطرفه خواهد بود! دلیل این کار این است که ما قبلاً به تمام اهداف نظامی دست یافته و فراتر رفته‌ایم و در حال پیشرفت بسیار خوبی در رسیدن به توافق نهایی برای صلح بلندمدت با ایران و صلح در خاورمیانه هستیم.»

ترامپ در ادامه افزود: ما یک پیشنهاد ۱۰ بندی از ایران دریافت کرده‌ایم و معتقدیم که این پایه‌ای قابل قبول برای مذاکره است.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد که تقریباً تمام نقاط اختلاف گذشته بین این کشور و ایران توافق شده است، اما دوره دو هفته‌ای اجازه می‌دهد تا توافق نهایی و کامل شود.

وی افزود: از طرف ایالات متحده آمریکا، به عنوان رئیس‌جمهور و همچنین نمایندگی کشورهای خاورمیانه، افتخار است که این مشکل بلندمدت به نزدیکی حل و فصل رسیده است.

بیانیه نخست وزیر پاکستان درباره آتش بس ایران و آمریکا

نخست‌ وزیر پاکستان بعد از موافقت ایران و آمریکا با آتش بس به مدت دو هفته در بیانیه ای اعلام کرد: : «با نهایت فروتنی، خرسندم اعلام کنم که جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا به همراه متحدانشان، بر سر آتش‌بسی فوری درهمه جا از جمله لبنان و سایر نقاط، توافق کرده‌اند که از همین الان لازم‌الاجراست.

شهباز شریف افزود: من صمیمانه از این اقدام حکیمانه استقبال می‌کنم و عمیق‌ترین سپاس‌گزاری خود را از رهبری هر دو کشور ابراز می‌دارم و از هیئت‌های آن‌ها دعوت می‌کنم روز جمعه ۱۰ آوریل ۲۰۲۶ در اسلام‌آباد حاضر شوند تا برای توافقی نهایی جهت حل و فصل تمام اختلافات، مذاکرات بیشتری انجام دهند.

وی افزود: هر دو طرف خرد و درک قابل توجهی از خود نشان داده‌اند و به طور سازنده برای پیشبرد آرمان صلح و ثبات درگیر بوده‌اند.

ما صمیمانه امیدواریم که «مذاکرات اسلام‌آباد» در دستیابی به صلح پایدار موفق شود و مشتاقیم در روزهای آینده اخبار خوب بیشتری را به اشتراک بگذاریم.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه عقب نشینی های خود از بیم واکنش های ایران و محور مقاومت، با آتش بس پیشنهادی از سوی پاکستان و تعلیق حملات به زیرساخت ها به مدت دو هفته موافقت کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه