اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از خسارت وارد شده به اماکن ورزشی در جنگ ۴٠ روزه؛

تخریب 203 مکان ورزشی از 17 استان/ اعتبار 8 هزار و 300 میلیارد تومانی برای بازسازی

تخریب 203 مکان ورزشی از 17 استان/ اعتبار 8 هزار و 300 میلیارد تومانی برای بازسازی
معاونت حقوقی، مجلس و امور استان های وزارت ورزش و جوانان میزان خسارت وارد شده به اماکن ورزشی سراسر کشور را در جنگ تحمیلی آمریکایی_صهیونی اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش وجوانان، ششمین هفته از جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران در حالی با اعلام آتش بس موقت سپری شد که بخش های مختلفی از اماکن ورزشی کشور نیز در این مدت، مورد حمله و آسیب جدی قرار گرفتند.

بدون تردید تخریب کامل سالن دوازده هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی تهران، تلخ ترین حادثه ای بود که ورزش کشور در روزهای ابتدایی جنگ با آن مواجه شد. این در حالی بود که مجموعه ورزشی بعثت که در جنوب شرق تهران واقع شده نیز در همین روز با تهاجم مواجه شد و خسارت سنگینی دید.

با ادامه حملات رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار سایر اماکن ورزشی در تهران نظیر فدراسیون کشتی، مرکز ملی فوتبال، فدراسیون های تیراندازی، دوچرخه سواری، والیبال، کشتی، هاکی، تنیس، هندبال و ورزشگاه آفتاب انقلاب نیز تحت تاثیر بمباران های اماکن ورزشی قرار گرفتند و بخش‌های قابل توجهی از آن‌ها صدمه شد.

در کنار آسیب‌هایی که به مجموعه‌ها و فدراسیون‌های ورزشی پایتخت رسید، دیگر فضاهای ورزشی کشور در استان‌های دیگر نیز مورد حمله واقع شد.

طوری که بر اساس آماری که از سوی معاونت حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان اعلام شده است در مجموع به زیر ساخت‌های ورزشی در ۱۷ استان حمله شده و آسیب دیده‌اند.

بر این اساس ۲۰۳ اماکن ورزشی شامل سالن سرپوشیده، استخر، زمین چمن مصنوعی و ساختمان اداری در حملات دشمنان صدمه دیده‌اند که سطح آسیب آنها از ۲ تا ۱۰۰ درصد برآورد شده است.

طبق کارشناسی‌های انجام شده تهران، اصفهان، کردستان و مرکزی چهار استانی هستند که بالاترین تخریب را در مجموعه‌ها یا اماکن ورزشی خود داشته است.

اعتباری بالغ بر 8 هزار و 300 میلیارد تومان تخمین زده شده تا عملیات بازسازی و مرمت این اماکن ورزشی در سراسر کشور انجام شود.

با دستور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان طراحی ساخت مجدد استادیوم ۱۲ هزار نفری آزادی تهران که به طور کامل در این حملات تخریب شده، صادر شده تا در اسرع وقت وارد فاز اجرایی شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه