اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رهبر انصارالله پیروزی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت

رهبر انصارالله پیروزی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت
رهبر جنبش انصارالله یمن ضمن تبریک پیروزی جمهوری اسلامی ایران در نبرد با دشمن آمریکایی-صهیونیستی، ایستادگی رهبری و مردم ایران در این جنگ را بسیار بزرگ خواند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن امروز پنجشنبه اظهار کرد: در صدر اهداف دشمن در حمله به جمهوری اسلامی ایران، اجرای مرحله خطرناکی از طرح صهیونیستی علیه کل امت اسلامی قرار دارد.

الحوثی گفت: اعلام آتش‌بس در نوع خود یک پیروزی بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران و کشورهای محور مقاومت، امت اسلامی و آزادگان جهان است.

رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: در ابتدا شکرگذار خداوند بابت این نعمت بزرگ پیروزی در برابر آمریکا و اسرائیل هستیم و در وهله بعد از مجاهدان آزاده این راه تشکر می‌کنیم، این پیروزی بزرگ را به رهبر، مردم، نیروهای مسلح و تمامی نهادهای جمهوری اسلامی ایران و نیز تمامی امت اسلامی صمیمانه تبریک می‌گوییم، در مقابل این پیروزی بزرگ، شکست بزرگ صهیونیست‌ها و بازوهای آنها در این جنگ یعنی آمریکا و اسرائیل و حامیان آنها وجود دارد. آنها در اجرای طرح‌های خود در این جنگ با وجود ابعاد گسترده آن و جنایاتی که مرتکب شدند، شکست سختی خوردند.

الحوثی افزود: دشمنان تمامی ابعاد زندگی در ایران را هدف قرار داده و سعی کردند قابلیت‌های نظامی ایران را نابود کنند اما شکست سختی خوردند. دشمنان تاسیسات هسته‌ای ایران در بوشهر را با وجود تمامی خطراتی که برای کشورهای حوزه خلیج فارس داشت، هدف قرار دادند اما ایستادگی ایران در سطح رهبری، مردم و نیروهای مسلح بسیار عظیم بود و عملکرد نیروهای مسلح ایران در مقابله با این حمله بسیار موثر و قدرتمند بود و خسارات بسیاری را به دشمن وارد آورد، حاکمیت ایران با وجود شهادت رهبر آن، در تمامی نهادها منسجم بوده و ایران چهره‌ها و نیروهای شایسته بسیاری برای بر عهده گرفتن مسوولیت‌ها دارد.

او در تمجید نیروهای مسلح ایران گفت: آنها در نهایت دشمن را شکست دادند، مهمترین دستاورد این جنگ، تثبیت معادله یکپارچگی میدان‌ها و جبهه‌های محور جهاد و مقاومت بود. حزب‌الله و مقاومت اسلامی لبنان در صدر کسانی بودند که این معادله را تثبیت کرده و خسارات سنگینی را به دشمن اسرائیلی وارد آوردند. اقدامات مقاومت اسلامی لبنان در این جنگ یکی از بزرگترین نبردهای آن محسوب می‌شود چراکه با عملکرد بسیار موثر و عملیات‌های گسترده خود، دشمن را غافلگیر کرد، البته صبر، ایستادگی و جان‌فشانی ملت لبنان نیز در این نبرد نقش مهمی داشت.

الحوثی درباره گروه‌های مقاومت اسلامی عراق نیز گفت: نقش این گروه‌ها از همان لحظه اول حملات به ایران در معادله وحدت میدان‌ها نمایان شد. عشایر عراق و به طور کلی مردم این کشور و نیروهای بیدار آنها نقش مهمی در این نبرد داشتند. جبهه عراق نقش برجسته و بزرگی در عملیات‌ها ایفا کرد.

رهبر جنبش انصارالله درباره نقش یمن در این نبرد نیز اظهار کرد: از مهمترین دستاوردهای جبهه یمن ممانعت از استفاده دشمن آمریکایی-اسرائیلی از دریای سرخ برای اقدامات خصمانه علیه ایران و کشورهای محور مقاومت بود. یمن با موشک‌ها و پهپادهای خود در این عملیات شرکت داشت.

او تاکید کرد: عملیات‌های یمن در یک روند روبه‌افزایش بوده و غافلگیری‌ها و گزینه‌های متعدد و موثری دارد که در چارچوب جنگ برحسب اقتضا به کار گرفته می‌شوند. در واقع عملیات‌های یمن بخشی از یک طرح حساب‌شده است که هر بازه زمانی جنگ را در نظر می‌گیرد.

الحوثی در ادامه نیز از حضور گسترده مردم یمن در راهپیمایی‌های میلیونی تقدیر کرد و در ادامه گفت: نقش اصلی مقابله با این تجاوز بر دوش نیروهای مسلح ایران و در راس آنها سپاه پاسداران ایران بود، ایران عملیات‌های بزرگ و بی‌سابقه‌ای علیه دشمن اسرائیلی و پایگاه‌های آمریکا در منطقه انجام داد که در نتیجه آن افسران و سربازان آمریکایی مجبور شدند از پایگاه‌های خود فرار کرده و در هتل‌ها و مکان‌های سری مخفی شوند، در نتیجه حملات ایران شهرک‌نشین‌ها در طول ۴۰ روز گذشته بیشتر وقت خود را در پناهگاه‌ها سپری کردند.

رهبر انصارالله یمن همچنین بسته شدن تنگه هرمز را یکی از مهمترین مواضع ایران در اعمال فشار بر آمریکا و همدستان آن دانست و گفت: پیروزی ایران و محور مقاومت، دوباره به کل امت اسلامی و معادله بازدارندگی اعتبار بخشید و با آنکه آمریکا و اسرائیل با تمام توان نظامی، سیاسی و مالی خود این جنگ را آغاز کردند، شکست خوردند البته این پیروزی نعمت بزرگی از جانب خداوند است.

او افزود: دشمن اسرائیلی و همدستش آمریکا در این جنگ به دنبال اجرای مرحله جدید و بسیار خطرناکی از طرح خود برای امت اسلامی بودند، آنها می‌خواستند بزرگترین مانع موجود در منطقه یعنی جمهوری اسلامی ایران را بردارند چراکه ایران نقش و جایگاه بزرگی در منطقه داشته و از مت‌های آن حمایت می‌کند.

الحوثی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: تثبیت معادله بازدارندگی و حذف معادله سقوط اهمیت بسیاری دارد، حذف معادله سقوط، آزادی، عزت و استقلال امت اسلامی را حفظ کرده و آن را در مسیر آزادگی پیش می‌برد و پیان آن پیروزی بزرگ در چارچوب وعده راستین خداوند درباره نابودی اسرائیل است.

رهبر انصارالله یمن در ادامه با اشاره به آشکار بودن اهداف دشمنان امت اسلامی، از کشورهای منطقه و ملت‌ها و حاکمیت‌های آنها خواست در انتخاب‌ها و رویکردهای نادرست خود که به سمت تسلیم شدن در برابر دشمن می‌روند، تجدیدنظر کنند.

او افزود: دشمنان به دنبال تغییر منطقه هستند و این شامل کل غرب آسیا می‌شود، آنها به دنبال اجرای پروژه «اسرائیل بزرگ» بوده و به صراحت از آن حرف می‌زنند. امت اسلامی باید با آشکار شدن نتایج عمل به دستورات خداوند، مسیر درست را در پیش گرفته و به محور جهاد، قدس و مقاومت ملحق شود و به شکل جدی برای آزادسازی فلسطین و ریشه‌کن کردن اسرائیل اقدام کند چراکه خداوند در قرآن کریم وعده پیروزی قطعی داده است.

الحوثی با انتقاد از اشتباه‌های برخی حاکمیت‌های عربی که گمان می‌کردند تسلیم بودن در برابر آمریکا واسرائیل به نفع آنها است، گفت: اکنون برای آنها روشن شده که این پایگاه‌های آمریکایی چه فشاری برای آنها ایجاد کرده و امنیت و جان آنها را به خطر انداخته است و فشارهای اقتصادی را حتی پس از جنگ به آنها تحمیل کرده است. این کشورها خاک خود را به میدان نبردی برای دفاع از پایگاه‌های آمریکا و خدمت به دشمن اسرائیلی تبدیل کردند و مواضع خائنانه، زننده و خطرناکی را با همکاری با دشمن و در مقابل اسلام در پیش گرفتند، آنها باید در مواضع خود بازنگری کنند.

او در ادامه پیشنهاد داد کشورهای منطقه به جای تکیه به بیگانگانی که دشمن امت اسلامی هستند، مشارکت و همکاری در برقراری امنیت و ثبات داشته باشند.

الحوثی ضمن ابراز تاسف برای این حاکمیت‌های عربی که در راستای حمایت از دشمن، حتی از امنیت ملی خود نیز دفاع نمی‌کنند، تاکید کرد: طرح رژیم صهیونیستی حتی این کشورها را نیز در بر می‌گیرد.

رهبر انصارالله با تقدیر از موضعگیری اسپانیا که اجازه استفاده از خاک و آسمان خود توسط آمریکا را نداد، گفت: شایسته است کشورهای عربی و اسلامی منطقه نیز چنین موضعی را در پیش بگیرند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه