logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بازسازی تالار هنر در دست انجام است؛ آمادگی میزبانی از اردیبهشت

بازسازی تالار هنر در دست انجام است؛ آمادگی میزبانی از اردیبهشت
مدیر تالار هنر گفت: بازسازی بخش‌های آسیب‌دیده این مکان تئاتری بر اثر تهاجم صهیونی‌آمریکایی در دست انجام است و در صورت ایجاد شرایط مناسب آمادگی میزبانی از اجراها از اردیبهشت وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر مشهدی‌عباس مدیر تالار هنر درباره وضعیت بازسازی این مجموعه تئاتری که در ایام جنگ رمضان بر اثر تهاجم صهیونی‌آمریکایی آسیب دیده بود، گفت: بعد از آسیبی که به تالار هنر وارد شده بود، بخشی از شیشه‌های شکسته‌شده تعویض شد و تعویض بخش دیگری از شیشه‌ها به همراه ترمیم بخش مبلمان تالار هنر نیز در دست انجام است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی ما تخریب پست برق منطقه بود که با همکاری دوستان معاونت هنری وزارت ارشاد و اداره برق منطقه برطرف شد.

مشهدی‌عباس اظهار کرد: این هفته فضاهای داخلی هم ترمیم می‌شود و فعالیت‌های تالار هنر را آغاز می‌کنیم.

مدیر تالار هنر درباره برنامه‌ریزی مدنظر برای از سرگیری اجراهای تئاتر کودک و نوجوان در این مجموعه، یادآور شد: گروه‌هایی تمایل به فعالیت داشتند ولی از آنجایی که مخاطبان ما کودک و نوجوان هستند، خانواده‌ها در شرایط جنگی تمایلی به حضور در مجموعه را نداشتند. در این ایام ما در فعالیت فرهنگی و هنری تدارک دیده‌شده در مقابل مجموعه تئاتر شهر همکاری کردیم.

وی تأکید کرد: همه چیز منوط به شرایط و ثبات اجتماعی است. اگر شرایط فراهم شود آمادگی این را داریم که از اول اردیبهشت میزبان اجراهای تئاتری باشیم. اثری با محتوای دفاع از میهن و شخصیت رئیسعلی دلواری نیز آمادگی اجرا را دارد.

مشهدی‌عباس در پایان سخنان خود گفت: شاید الان همه سر کار بروند ولی برای ما که با کودکان و نوجوانان سر و کار داریم باید شرایط برای حضور این گروه‌های سنی فراهم شود. اگر فعالیت مدارس و مراکز مرتبط با کودکان و نوجوانان از سر گرفته شود فعالیت مجدد ما هم راحت‌تر می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه