اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرانسه: لبنان باید در توافق آتش‌بس ایران-آمریکا گنجانده شود

فرانسه: لبنان باید در توافق آتش‌بس ایران-آمریکا گنجانده شود
سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه ضمن اشاره به حملات سنگین رژیم صهیونیستی به لبنان، گفت که این کشور باید در توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا گنجانده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «پاسکال کانفاورو» سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه عصر یکشنبه در گفت‌وگویی با رسانه خبری «فاکس‌نیوز» عنوان کرد: «لبنان باید در توافق آتش‌بس بین ایران و ایالات متحده گنجانده شود.»

 

او با بیان اینکه حملات به لبنان باید متوقف شود، افزود: «لبنان به شدت بی‌ثبات شده و اکنون یک میلیون نفر آواره شده‌اند.»

 

این دیپلمات فرانسوی با اشاره به عملیات حزب‌الله لبنان در برابر حملات رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «این بی‌ثباتی در آینده تنها پاداشی برای حزب‌الله خواهد بود. ایران باید از ترور اسرائیل از طریق حزب‌الله دست بردارد.»

 

ایالات متحده و رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند که لبنان بخشی از توافق آتش‌بس دو هفته‌ای که سه‌شنبه گذشته حاصل شد، نیست اما این ادعای آنها با دیدگاه ایران و پاکستان به‌عنوان میانجی در تضاد است.

 

رژیم اشغالگر از زمان اعلام آتش‌بس به حمله به حزب‌الله ادامه داده است و رسانه‌های محلی از حملات مرگبار بیشتری در جنوب لبنان در طول شب خبر داده‌اند. قرار است مذاکراتی بین دیپلمات‌های صهیونیستی و لبنانی این هفته برگزار شود.

 

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه نیز پیشتر ضمن انتقاد از حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، گفت که آتش‌بس اخیر در منطقه باید شامل لبنان نیز شود.

 

این درحالیست که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر مدعی شد که آتش‌بس دو هفته‌ای با ایران، شامل حال لبنان نمی‌شود.

 

با این حال، بر اساس بیانیه ده‌بندی جمهوری اسلامی ایران آمده است که آمریکا به‌طور اصولی متعهد به «توقف جنگ در همه جبهه ها از جمله علیه مقاومت اسلامی قهرمان لبنان» شده و این موضوع در اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی کشورمان که بامداد روز چهارشنبه منتشر شد، مورد تاکید قرار گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه