logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بازيهای آسیایی ساحلی سانیا| برگزاری نشست ماقبل نهایی هماهنگی کاروان/ تمرینات ملی پوشان استارت خورد

بازيهای آسیایی ساحلی سانیا| برگزاری نشست ماقبل نهایی هماهنگی کاروان/ تمرینات ملی پوشان استارت خورد
نشست ماقبل نهایی هماهنگی کاروان "شهدای ناو دنا" در بازیهای آسیایی ساحلی سانیا برگزار شد و ملی پوشان ایران تمرینات خود را آغاز کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ نشست ماقبل نهایی هماهنگی کاروان ورزشی ایران برای حضور در ششمین دوره بازی‌های آسیایی ساحلی ۲۰۲۶ (DRM) امروز در شهر سانیا، میزبان این رقابت‌ها در کشور چین برگزار شد.

در این نشست که به‌عنوان یکی از مراحل مهم پیش از آغاز رویدادهای چندرشته‌ای برگزار می‌شود، آرش فرهادیان سرپرست کاروان «شهدای ناو دنا» به همراه اعضای کادر سرپرستی حضور یافتند و در خصوص مسائل مختلف مربوط به کاروان ایران به بحث و تبادل نظر پرداختند.

نشست DRM (Delegation Registration Meeting) به‌طور معمول پیش از آغاز بازی‌های چندرشته‌ای و با حضور نمایندگان کمیته برگزاری، مسئولان فنی و سرپرستان کاروان‌های اعزامی برگزار می‌شود و طی آن، آخرین هماهنگی‌ها و بررسی‌های اجرایی انجام می‌گیرد.

در این جلسه، موضوعات مهمی از جمله روند صدور و تحویل کارت‌های شناسایی، برنامه‌های حمل‌ونقل، وضعیت اسکان در دهکده بازی‌ها، تغذیه ورزشکاران، زمان‌بندی تمرینات، امکانات ورزشی، مسائل امنیتی، خدمات پزشکی و کنترل دوپینگ مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در جریان این نشست، سرپرست کاروان ایران ضمن طرح نکات و مسائل مرتبط با اعضای تیم، پیگیری‌های لازم را در خصوص بهبود شرایط حضور ورزشکاران کشورمان در این رقابت‌ها انجام داد.

در این نشست علاوه برآرش فرهادیان سرپرست کاروان، فرید فتاحیان مشاور رئیس، سیدحسن طباطبایی معاون کاروان و سید محسن موسوی عضو کادر سرپرستی نیز حضور داشتند.

برگزاری این نشست‌ها نقش مهمی در ایجاد هماهنگی نهایی میان کاروان‌ها و ستاد برگزاری دارد و زمینه را برای حضور منظم و بدون مشکل تیم‌ها در جریان مسابقات فراهم می‌کند.

ششمین دوره بازی‌های آسیایی ساحلی از دوم تا دهم اردیبهشت‌ماه در سانیا برگزار خواهد شد و کاروان ایران با برنامه‌ریزی دقیق، خود را برای حضوری موفق در این رویداد آماده می‌کند.

تمرینات ملی پوشان ساحلی ایران استارت خورد

کاروان ورزشی ایران با نام «شهدای ناو دنا» پس از طی سفری ۵۰ ساعته و ترکیبی، روز گذشته وارد شهر سانیا در کشور چین شد و نخستین جلسه تمرینی خود را در این شهر برگزار کرد.

کاروان 88 نفره "شهدای ناو دنا"  شامل 57 ورزشکار در ۱۰ رشته ورزشی و 31نفر کادر فنی، سرپرستی، پزشکی و رسانه‌ای که اعزام خود را به‌صورت زمینی از تهران تا عشق‌آباد در ترکمنستان طی کرده و سپس با پرواز به پکن و در ادامه به سانیا رسیده بود، تمرینات خود را جهت حضوری موفق آغاز نموده است.

ملی‌پوشان کشورمان که پس از این سفر طولانی با شرایطی خسته اما باانگیزه وارد محل برگزاری رقابت‌ها شدند، بلافاصله پس از استقرار در محل اقامت خود، استراحتی کوتاه را در برنامه قرار دادند و سپس اولین جلسه تمرینی خود را آغاز کردند.

بر همین اساس، رشته‌های مختلف حاضر در این کاروان از جمله کشتی ساحلی، والیبال ساحلی، هندبال ساحلی، فوتبال ساحلی، جوجیتسو، کبدی ساحلی و سایر رشته‌ها، تمرینات بدنسازی و میدانی خود را زیر نظر کادرهای فنی آغاز کردند.

رشته‌هایی که زیرساخت و زمین‌های ساحلی اختصاصی آن‌ها از سوی برگزارکنندگان آماده شده بود، تمرینات تخصصی خود را در سواحل اختصاصی محل مسابقات پیگیری کردند و سایر تیم‌ها نیز در ساحل عمومی و سالن بدنسازی هتل محل اقامت، برنامه‌های تمرینی خود را دنبال کردند.

با توجه به حضور زودهنگام کاروان ایران در سانیا، کادر فنی تلاش دارد با اجرای منظم برنامه‌های بدنسازی و تمرینات فنی، شرایط مطلوبی را برای تطبیق ورزشکاران با آب‌وهوای منطقه فراهم کرده و آن‌ها را به آمادگی کامل برای آغاز ششمین دوره بازی‌های آسیایی ساحلی ۲۰۲۶ برساند.

این رقابت‌ها از دوم تا دهم اردیبهشت‌ماه در شهر سانیا برگزار خواهد شد و کاروان «شهدای ناو دنا» با هدف کسب مدال و افتخارآفرینی برای کشورمان در این رویداد مهم قاره‌ای حضور یافته است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه