logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کلینتون: آمریکا در موضع ضعف است و ابتکار عملی برای پایان جنگ علیه ایران ندارد

کلینتون: آمریکا در موضع ضعف است و ابتکار عملی برای پایان جنگ علیه ایران ندارد
وزیر خارجه پیشین دولت آمریکا، با انتقاد از جنگ‌طلبی ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را به از دست دادن اهرم فشار علیه ایران متهم کرده و گفت که او هیچ ابتکار عملی برای پایان دادن به جنگ و حل بحران در اختیار ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در شرایطی که تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران پس از حدود شش هفته وارد فاز آتش‌بس شده است، هیلاری کلینتون، بانوی اول سابق آمریکا و وزیر خارجه دولت باراک اوباما، به انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه دونالد ترامپ پرداخت.

کلینتون در گفت‌وگویی تلفنی با شبکه MS NOW گفت: «تکان‌دهنده است که ترامپ گفت هیچ‌کس به او نگفته که ایران ممکن است تنگه هرمز را ببندد.»

این سخنان کلینتون به ابتکارعمل ایران اشاره دارد که طی آن، تردد هرگونه شناوری که به عنوان وابسته به کشور غیردوست و پیرو سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی شناسایی شود، از طریق این آبراه جهانی محدود شده است. گرچه ترامپ به اعمال محاصره دریایی تهدید می‌کند، اما او به چالش‌های اجرای این تهدید آگاه است و افزایش تلفات نیروهای آمریکایی در خلیج فارس، موضع او را پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر بیش از پیش تضعیف می‌کند.

این وزیر خارجه سابق آمریکا می‌گوید: «در هر رزمایشی که من در آن شرکت داشتم، اولین کاری که فرض می‌کردیم ایران انجام خواهد داد، این بود. ما اکنون در موقعیتی هستیم که ضعیف هستیم، جایی که اساساً اهرم و ابتکار عمل خود را از دست داده‌ایم.»

هیلاری کلینتون همچنین با اشاره به سیاست‌های خصمانه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان تاکید کرد: «من از تجربه شخصی می‌دانم که چگونه بنیامین نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) تلاش کرده است تا هر رئیس‌جمهور آمریکایی را به موافقت با جنگ بی‌پایان با ایران متقاعد کند.»

او افزود: «من گفت‌وگوهای طولانی و چند ساعته زیادی با او و کابینه جنگش در این مورد داشتم و از همراهی با تمایل بسیار ناپخته برای انجام کاری با ایران بدون هیچ وضعیت نهایی واقعی خودداری کردم.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه