اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزارت اطلاعات:

سرکرده‌ یک گروهک تروریستی تجزیه‌طلب بازداشت شد

سرکرده‌ یک گروهک تروریستی تجزیه‌طلب بازداشت شد
وزارت اطلاعات اعلام کرد: یک سرکرده گروهک تروریستی تجزیه‌طلب وابسته به رژیم صهیونیستی با سابقه انجام چند عملیات ترور و بمب‌گذاری در شهرهای استان خوزستان، در استان اصفهان شناسایی و بازداشت شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛متن اطلاعیه وزارت اطلاعات به شرح زیر است:

«در یکی از این مجموعه عملیات‌های موفق وزارت اطلاعات، یک سرکرده گروهک تروریستی تجزیه‌طلب وابسته به رژیم صهیونی با سابقه انجام چند عملیات ترور و بمب‌گذاری در شهرهای استان خوزستان به‌دست سربازان گمنام امام زمان عج‌الله‌ تعالی فرجه الشریف در اداره کل اطلاعات خوزستان و با کمک نیروهای فراجا و اداره‌کل اطلاعات اصفهان در استان اصفهان شناسایی و بازداشت شد.

در دو ماه گذشته ۱۱ عضو گروهک تروریستی این فرد بازداشت و ۵ تروریست دیگر عضو گروهک در درگیری مسلحانه با نیروهای حافظ امنیت به هلاکت رسیده بودند.

در عملیات دیگری، دو هسته قاچاق سلاح از اقلیم کردستان عراق برای عملیات‌های تروریستی در استان‌های خوزستان و کرمانشاه هنگام ورود به کشور تحت رصد امنیتی سربازان گمنام امام زمان در این دو استان قرار گرفته و پس از شناسایی همه دریافت‌کنندگان سلاح‌ها، به همراه ۴۲ قبضه سلاح دستگیر شدند.

۴ هسته‌ی گروهک‌های تروریستی مترصد دشمن آمریکایی-صهیونیستی هم در عملیات‌های پیش‌دستانه سربازان گمنام امام زمان عج در استان‌های گیلان، کرمان، همدان و هرمزگان شناسایی و بازداشت شدند.

از این هسته‌های تروریستی گروهکی، تعدادی سلاح گرم، بمب‌های دست‌ساز و اقلام تصویرنگاری کشف و ۱۰ نفر دستگیر شدند.

۲۰ نفر از مرتبطین ستاد رسانه‌ای رژیم‌صهیونی شبکه تروریستی اینترنشنال و گرادهندگان به دشمن هم در استان‌های هرمزگان، همدان و کرمان شناسایی و بازداشت شدند.

از مردم می‌خواهیم موارد مشکوک را در نخستین زمان ممکن، به ستادخبری وزارت اطلاعات(شماره ۱۱۳) یا درگاه‌های رسمی ستادخبری این وزارت‌خانه در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش‌پلاس به آدرس vaja۱۱۳@ با تیک آبی گزارش کنند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه