اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اعتصاب و اعتراض گسترده شهرک‌نشینان کریات‌شمونه علیه آتش‌بس در لبنان

اعتصاب و اعتراض گسترده شهرک‌نشینان کریات‌شمونه علیه آتش‌بس در لبنان
ساکنان شهر مرزی کریات‌شمونه در شمال اراضی اشغالی با برپایی اعتصاب، راهپیمایی و تجمعات اعتراضی، مخالفت خود را با توافق آتش‌بس با لبنان اعلام کردند و خواستار تضمین «امنیت پایدار» شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه‌های عبری گزارش دادند که ساکنان شهرک کریات‌شمونه امروز اقدام به برپایی اعتصاب و تجمع اعتراضی در این شهر کردند. این تجمع با شعار «دو هزار سال به عقب بازگشته‌ایم» برگزار شد و شرکت‌کنندگان در آن اعلام کردند که وضعیت امنیتی این شهر غیرقابل تحمل شده است.

در همین چارچوب، رسانه‌های عبری همچنین از حرکت ده‌ها اتوبوس از شهرک‌های مرزی، از جمله کریات‌شمونه، به سمت دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدس خبر دادند. هدف از این حرکت، برگزاری تظاهرات علیه توافق آتش‌بس با لبنان و فشار بر کابینه برای تغییر سیاست امنیتی در مرزهای شمالی اراضی اشغالی عنوان شده است.

معترضان تأکید کردند که آتش‌بس موجود هیچ تضمینی برای بازگشت امنیت پایدار به مناطق مرزی ایجاد نکرده و خواستار خلع سلاح حزب‌الله شدند. برخی از آنان اظهار داشتند که سال‌ها وعده کابینه درباره «پیروزی» یا «تغییر وضعیت امنیتی» عملی نشده است.

رئیس شهرداری کریات‌شمونه نیز در تجمعی مقابل دفتر بنیامین نتانیاهو در قدس گفت: «شما به ما وعده پیروزی دادید، اما ما آرامش برای نسل‌ها می‌خواهیم، نه دور تازه‌ای از درگیری‌ها.» او تأکید کرد که ساکنان مناطق شمالی نمی‌پذیرند که وضعیت فعلی عادی‌سازی شود.

در واکنش به این اعتراضات، یائیر گولان، رئیس حزب «دموکرات‌ها»، از اعتصاب و اعتراضات ساکنان کریات‌شمونه حمایت کرد و گفت: «آن‌ها کاملاً حق دارند. آنچه در این شهر رخ می‌دهد یک رسوایی است. این شهر خالی شده؛ ۴۰ درصد از ساکنان آن رفته‌اند و احتمالاً بازنمی‌گردند. کابینه هیچ حمایتی برای بازسازی آن ارائه نکرده است.»

معترضان هشدار داده‌اند که اگر کابینه راه‌حل‌های فوری برای تأمین امنیت مرزهای شمال اراضی اشغالی و بازگشت ساکنان به خانه‌هایشان ارائه نکند، اعتراضات در روزهای آینده گسترده‌تر خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه