اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمایت صندوق هنر از آسیب‌دیدگان جنگ رمضان؛ آغاز ثبت درخواست‌ها

حمایت صندوق هنر از آسیب‌دیدگان جنگ رمضان؛ آغاز ثبت درخواست‌ها
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اعلام خبر آغاز فرآیند ثبت خسارات هنرمندان آسیب‌دیده از جنگ رمضان گفت: پیرو تشکیل جلسه کارگروه رسیدگی به خسارات وارده به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در جنگ تحمیلی سوم، اعضایی که متحمل خسارت شده‌اند می‌توانند با مراجعه به پیام رسان صندوق هنر و ارسال مدارک، درخواست‌های خود را ثبت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سیدمجید پوراحمدی با تقدیر از حضور جامعه فرهنگ و هنر کشور در کنار مردم که آن را ارزشمند می‌خواند، اظهار داشت: اهالی فرهنگ و هنر در دو جنگ تحمیلی اخیر به سرعت همراه با مردم و مدافعان وطن وارد میدان شدند و جلوه‌ای ارزشمند از تعهد اجتماعی خود را به نمایش گذاشتند. صندوق اعتباری هنر خود را ملزم و متعهد می‌داند که در این مسیر، مصمم‌تر از همیشه در کنار اهالی فرهنگ و هنر این سرزمین بایستد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به جزییات این طرح گفت: بنابر دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین جلسه کارگروه رسیدگی به خسارات وارده به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در جنگ رمضان به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و همراهی دیگر معاونان و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ با هدف جبران بخشی از این خسارات برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این کارگروه با هدف همراهی با فعالان فرهنگی، هنری و قرآنی که در جنگ رمضان دچار خسارات شده‌اند، مقرر شد، صندوق اعتباری هنر در حد توان در کنار دیگر نهادهای مسوول، بخشی از هزینه‌های ایجاد شده را (در سه سطح از آسیب) در قالب تسهیلات بلاعوض و یا قرض الحسنه پرداخت کند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: حمایت صندوق هنر در چارچوب ابراز همدردی و همدلی با هنرمندان در کنار دیگر دستگاه‌های مسوول، صورت می‌گیرد و طبیعی است که فرآیند جبران خسارت از مبادی رسمی و پیش بینی شده توسط دولت و شهرداری در کلان شهرها و بنیاد مسکن در استا ها، در جای خود قابل پیگیری است.

پوراحمدی گفت: هدف ما این است که روند رسیدگی با سرعت و شفافیت انجام شود. بنابراین‌ برای ثبت و رسیدگی به خسارات با هدف ایجاد وحدت رویه، تسهیل فرآیند جمع‌آوری مستندات و سرعت‌بخشی به بررسی پرونده‌ها، اعضای آسیب‌دیده از جنگ رمضان می‌توانند از طریق درگاه صندوق اعتباری هنر به نشانی app.honarcredit.ir درخواست خود را ثبت کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه