اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صحبتهای رئیس فدراسیون والیبال درباره داوری؛

تقوی: تعداد مربیان والیبال از بازیکنان بیشتر است/ کارت‌های مربیگری و داوری تاریخ انقضا خواهند داشت

تقوی: تعداد مربیان والیبال از بازیکنان بیشتر است/ کارت‌های مربیگری و داوری تاریخ انقضا خواهند داشت
رئیس فدراسیون والیبال گفت: نظام داوری و مربیان را ساماندهی خواهیم کرد و باید زمینه را برای رشد و پیشرفت بهترین‌ها فراهم کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، میلاد تقوی در دیدار با اعضای هیات والیبال استان مرکزی، اظهار داشت: مردم در دو ماه گذشته در جبهه‌های متعدد در حال جنگ با دشمن بودند. والیبال نیز وظایفی در این زمینه دارد که بازیِ با غیرت از جمله آن‌ها است و بازیکنان تیم‌های ملی والیبال باید در مسابقات پیش رو غیرتمندانه به میدان بروند و تلاش خود را برای کسب هر امتیاز انجام دهند.

وی با بیان این‌که قطعا هیات‌های استانی والیبال و دیگر ورزش‌ها برای فعالیت مشکلاتی دارند، گفت: باید با همکاری و همدلی، کارها را پیش ببریم. خوشبختانه فدارسیون والیبال امروز از نظر کادر اجرایی و هیات رئیسه، جزو بهترین دوران خود است.

رئیس فدراسیون والیبال با تاکید بر اینکه نظام داوری و مربیان را ساماندهی خواهیم کرد، افزود: نزدیک به ۴۰۰ داور ملی فعال داریم که اگر یک بازی به هر کدام بدهیم، باید یکسال در نوبت باشند. بنابراین همانند اردوی تیم ملی که نخبگان دعوت می شوند، باید داوران نیز عملکرد قابل قبولی داشته باشند که به عنوان نخبه از آنها دعوت به همکاری شود.

وی با بیان اینکه تعداد مربیان والیبال کشور از بازیکنان بیشتر است، گفت: در مجموع سیستم تقسیم بندی سهمیه ای برای استان‌ها (تعداد سهمیه بر اساس جمعیت استان) اشتباه است و باید مربیان و داوران همانند بازیکنان تلاش کنند و سطح فنی خود را افزایش دهند تا به سهمیه های مورد نظر فدراسیون برسند.

تقوی تاکید کرد: باید زمینه را برای رشد و پیشرفت بهترین‌ها فراهم کنیم. نیاز به پالایش اساسی داریم تا نخبگان در این رشته ورزشی مشخص شوند. در دوره اخیر داوری ۱۵۶ نفر برای آزمون ثبت نام کردند که ۳۵ نفر در کلاس شرکت و ۱۵ نفر کاندیدای ملی شدند که از این تعداد ۱۰ نفر انتخاب خواهند شد.

رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: اگر بخواهیم در مسابقات والیبال المپیک ۲۰۳۲ نماینده داوری از ایران داشته باشیم، باید از اکنون برای ارتقای سطح فنی داوران تلاش کنیم. به همین دلیل از امسال کارت‌های مربیگری و داوری تاریخ انقضا خواهند داشت و در پایان مهلت، داوران و مربیان باید در آزمون‌های مربوطه شرکت کنند و در صورت داشتن توان علمی و فنی، کارت آن‌ها تمدید می شود.

وی با یادآوری اینکه رشد و توسعه والیبال ساحلی و زنان جزو اهداف و اولویت های فدراسیون است که باید به صورت ویژه کار شود، گفت: استان مرکزی می تواند یکی از پایگاه های ساحلی کشور باشد چراکه معتقدم نیاز نیست که حتماً در استان های ساحلی این کارها انجام شود. برای مثال بارها در کشورهای مختلف شاهد بودیم که مسابقات ساحلی در مکانی غیر از نوار ساحلی و در محدوده پارک‌ها برگزار شده است.

تقوی به تعامل و همکاری مناسب فدراسیون با مدیران کل ورزش و جوانان در استان‌های مختلف اشاره کرد و گفت: به زودی نشستی نیز با محمد مرادی مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی برگزار می‌کنیم تا برای افزایش همکاری‌ها و برطرف کردن مشکلات هیات والیبال اقدام شود که در این راستا حتماً درمورد تخصیص یک سالن ویژه رشته والیبال هم بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه