اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تحلیل قهرمان دیروز از قهرمان امروز پرتاب وزنه؛

ثمری: عجمی شایسته قهرمانی بازیهای آسیایی ساحلی بود/ طلای ناگویا باید برای ایرانی‌ها باشد

ثمری: عجمی شایسته قهرمانی بازیهای آسیایی ساحلی بود/ طلای ناگویا باید برای ایرانی‌ها باشد
قهرمان پیشین پرتاب وزنه بازی‌های ساحلی و قهرمانی آسیا، معتقد است عجمی با ثبت رکورد 20.17 و کسب مدال طلا کار بزرگی انجام داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون دو و میدانی، علی ثمری قهرمان پیشین پرتاب وزنه آسیا در خصوص کسب مدال طلای حسن عجمی در بازی‌های ساحلی سانیا اظهار داشت: از کسب مدال طلای حسن عجمی خیلی خوشحال شدم. من در دوره پیش خودم این مدال را کسب کرده بودم و خیلی خوشحالم که این مدال را دوباره یک ایرانی کسب کرده است. در شرایط کنونی جامعه که مردم ما داغدار اتفاقات جنگ تحمیلی هستند، مدال طلای حسن شاید به قدری از غم و اندوه مردم کاست و معتقدم کار بسیار سخت و بزرگی انجام داد.

 ثمری افزود: شرایط مسابقه در ساحل کاملا متفاوت و البته سخت‌تر از مسابقات عادی فضای باز یا داخل سالن است. شرایط آب و هوایی شرجی در ساحل با وجود شن و ماسه و مدیریت رقبا در این شرایط، هنر می‌خواهد. با توجه سخت بودن رقبای شرکت کننده در بازی‌های ساحلی که جزو قهرمانان آسیایی هم بودند، او به خوبی از پس همه آنها برآمد و در نهایت قهرمان شد. به مردم ایران، به خانواده دو و میدانی و خود حسن عجمی صمیمانه تبریک می‌گویم و یقین دارم موفقیت‌های آتی برای او دور از دسترس نیست.

قهرمان پیشین پرتاب وزنه آسیا با اشاره به بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: در حال حاضر محمدرضا طیبی و حسن عجمی دو  پرتابگر شایسته و لایق قهرمانی در بازی‌های آسیایی ناگویا هستند. تمرینات مستمر و بهره‌مندی از امکانات مناسب تمرین در اردو و دانش مربی، دست به دست هم می‌دهد تا شرایط قهرمانی برای این دو عزیز مهیا شود. مدال طلا باید برای ایرانی‌ها باشد و ما شایسته این مدال در پرتاب وزنه بازی‌های آسیایی ناگویا هستیم. امیدوارم مدال بازی‌های آسیایی را بر گردن هر دو نفر آن‌ها ببینیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه