logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

حجه الاسلام رضایی:

ایستادگی بی مانند مردم ایران در برابر زورگو و متجاوز، ریشه در خون و فطرت آنان دارد

ایستادگی بی مانند مردم ایران در برابر زورگو و متجاوز، ریشه در خون و فطرت آنان دارد
مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه گفت: ایستادگی بی مانند مردم ایران در برابر زورگو و متجاوز ،ریشه در خون و فطرت و باورهای عمیق ملی و اعتقادی آنان دارد. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه طی سخنانی در آیین گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه با اشاره به تأثیر آموزش‌های عقیدتی و پشتیبانی مردمی در موفقیت عملیات‌ رزمندگان در برابر دشمن، از اعزام ۵۰۰ روحانی رزمی به منظور پشتیبانی معنوی و فرهنگی لازم در مناطق عملیاتی شمال‌غرب، جنوب‌شرق و جزایر خلیج‌فارس خبر داد و تأکید کرد: آموزش های عقیدتی و تربیت دینی و اعتقادی، رزمندگان غیور ما را در برابر فشارهای دشمن مقاوم‌تر و عزم آنان را در مقابله با دشمن و کسب پیروزی استوار می کند و از همین رو برنامه های عقیدتی سیاسی و تعالی معنوی، محور اصلی و اساسی اقدامات در نیروی زمینی سپاه است.  

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی در ادامه، ضمن تبریک ایام میلاد امام رضا علیه السلام و گرامیداشت این مناسبت گزارشی از اقدامات و فعالیت های فرهنگی و تربیتی و عقیدتی سیاسی در سراسر نیرو ارائه کرد.  

وی با بیان اینکه «حوزه آموزش عقیدتی سهم قابل‌توجهی در برنامه‌های نیروی زمینی دارد و جز اولویت های اصلی ماست »، افزود: در سال گذشته ده‌ها دوره تخصصی، عقیدتی و بصیرتی برگزار گردید و حتی در شرایط جنگ رمضان نیز این آموزش‌ها با قوت ادامه یافت.  

حجه الاسلام رضایی با اشاره به ایستادگی بی مانند مردم ایران در برابر زورگو و متجاوز، آن را یک پایداری ریشه دار و برخاسته از خون و فطرت و باورهای عمیق ملی و اعتقادی آنان توصیف کرد و از اعزام گسترده بیش از 500 روحانی رزمی آموزش‌دیده به یگان‌های عملیاتی اعزام خبر داد که ضمن همراهی با رزمندگان، ماموریت پشتیبانی و تقویت معنوی و فرهنگی را در میادین و محورهای عملیاتی بر عهده دارند. 

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه همچنین با تقدیر از حمایت فرمانده نیروی زمینی و فرماندهان رده‌های مختلف افزود: «با حمایت هیئت‌رئیسه نیرو، برنامه‌های عقیدتی و تعالی معنوی بدون محدودیت در سطح یگان‌ها اجرا می‌شود و مسیر فعالیت‌ها کاملاً هموار است.»

او در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تأثیر آموزه‌های مکتبی بر روحیه رزمندگان تأکید کرد: «وجود روحانیون رزمی در کنار نیروها، رزم را عقیدتی و معنوی کرده است؛ به گونه ای که این ارزش‌افزوده مکتبی، در میدان‌های نبرد از جمله در جنگ رمضان و در جریان دفاع مقدس اخیر به روشنی جلوه‌گر بود و آثار چشمگیری در افزایش روحیه و انسجام نیروهای خط مقدم داشت.»

حجه الاسلام رضایی روحیه جهادی و اخلاص رزمندگان را از پایه‌های موفقیت عملیات‌ها دانست و افزود: «مجاهدت شبانه‌روزی نیروهای رزم ریشه عمیق در ایمان و باور دینی آنان دارد و همین ویژگی، توان رزمی و ایستادگی آنان را دوچندان کرده است.»

وی با بیان اینکه «حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه برای دفاع از نظام و پشتیبانی از رزمندگان نیز ریشه در اعتقادات عمیق آنان دارد»، افزود: «این حضور مردمی، عاملی مهم در تقویت روحیه نیروهای عملیاتی و یاری‌رسان آنها در مقاومت و پیروزی در جبهه‌ها بود‌‌‌‌‌ و اتحاد میان مردم، نظام و مسئولان بر اساس همین مبانی، عامل پیروزی‌بخش در جنگ‌های اخیر بوده است.»

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت پیروی از ولایت و رهبری اشاره کرد و گفت: «اطاعت از فرماندهی کل قوا و انسجام نیروها، موجب شکست دشمن در جنگ اخیر شد و این وحدت مقدس، عامل پیروزی‌بخش بود.»

حجه الاسلام رضایی در پایان، از تلاش‌های شبانه‌روزی رزمندگان و مجاهدت‌های آنان در «دفاع مقدس اخیر» تقدیر کرد و روحیه جهادی و باورهای مکتبی آنان را قابل ستایش دانست و بر استمرار آموزش‌های اخلاقی و عقیدتی و توجه ویژه به تربیت مکتبی نیروها تأکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه