logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

تجلیل از خانواده شهدای هلال احمر در جنگ رمضان و پرستاران بیمارستان خاتم

تجلیل از خانواده شهدای هلال احمر در جنگ رمضان و پرستاران بیمارستان خاتم
مراسم تجلیل از خانواده شهدای هلال احمر جنگ رمضان و پرستاران بیمارستان خاتم که با اهدای جانانه خود، جان نوزادان را نجات داده بودند، امروز با حضور با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم تجلیل از خانواده شهدای هلال احمر جنگ رمضان و پرستاران بیمارستان خاتم که با اهدای جانانه خود، جان نوزادان را نجات داده بودند، امروز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵  با حضور سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

بیشتر بخوانید:

موسوی: ایثار و شهادت متعلق به تمام ایرانیان شده است/ به واسطه خون شهدا به یک کشور تاثیرگذار در جهان تبدیل شده‌ایم

بنیاد شهید

سلیمانی: اقتدار ملت ایران در کنار خانواده شهدا، توطئه‌های دشمن را خنثی کرد

پس از سخنرانی سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی این بنیاد در جمع خانوادههای شهدا و مسئولان، اظهاراتی را مطرح کرد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، ضمن تشکر از حضور خانواده های معظم شهدا به ویژه از استانهای اصفهان و زنجان، گفت: پیش از این به نمایندگی از جامعه ایثارگری هلال احمر، دو دوره دبیرکلی این جمعیت را بر عهده داشتم و افتخار همراهی با امدادگران و ناجیان غیوری را دارم که بارها با جان خود برای نجات دیگران بازی کرده اند.

وی افزود: تبلور ایثار و فداکاری را در شهدای جنگ رمضان، شهدای مظلوم مدرسه و فرماندهانی میبینیم که در سخت ترین شرایط در مسیر آرمان های انقلاب ایستادگی کردند. امروز به تدبیر رئیس جمهور و نگاه مردمی، تکریم خانواده شهدا و سرکشی به آنان با جدیت دنبال می شود.

معاون فرهنگی بنیاد شهید با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: هر جا مردم نقش آفرینی کردند، کارها به ثمر نشسته است. در دفاع مقدس، بیش از ۶۰ درصد شهدای گرانقدر ما در سنین جوانی و نوجوانی (۱۴ تا ۲۰ سال) به شهادت رسیدند و امروز نیز تداوم همان حرکت را شاهدیم.

وی مقاومت را یکی از قله های رفیع تاریخ انقلاب دانست و تصریح کرد: دفاع مقدس و جنگ رمضان، تفسیر عینی آیات الهی بر روی زمین است. حضور مردم تجلی همان بعثتی است که امام شهید فرمودند: اگر مشکلی برای کشور پیش آید، خداوند مردم را مبعوث میکند.

سلیمانی با اشاره به تحولات اخیر منطقه ای، گفت: شب گذشته شاهد عقب نشینی آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی بودیم؛ چراکه اقتدار ملت ایران در کنار خانواده های شهدا، توطئه های دشمن را خنثی کرده است.

وی در پایان از نقش آفرینی پرستاران و امدادگران در شرایط سخت جنگی، زیر آتش موشکهای استکبار جهانی تقدیر کرد و گفت: این عزیزان واژه ایثار و ازخودگذشتگی را در عرصه پزشکی و امدادگری معنا کردند.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح و هدایایی از خانواده معظم شهدا و پرستاران نمونه تجلیل به عمل آمد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه