اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همه‌چیز درباره نمایشگاه کتاب

همه‌چیز درباره نمایشگاه کتاب
نمایشگاه مجازی کتاب تهران که از ۲۶ اردیبهشت تا ۲ خردادماه برگزار می‌شود، امکان خرید کتاب با تخفیف ۲۵ درصدی و ارسال رایگان کتاب را برای مخاطبان فراهم می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیش از آغاز جنگ چهل‌روزه قرار بود نمایشگاه کتاب تهران از ۲۳ اردیبهشت تا ۲ خرداد برگزار شود اما با جنگ و شرایط بعد از آن امکان برگزاری حضوری نمایشگاه کتاب میسر نبود، در نتیجه قرار شد نمایشگاه با رویکرد «حمایت از تاب‌آوری صنعت نشر در دوران جنگ تحمیلی»، به صورت مجازی از  ۲۶ اردیبهشت‌ تا ۲ خرداد به مدت یک هفته در بستر book.icfi.ir با شعار «بخوانیم برای ایران» برگزار شود.

برگزاری نمایشگاه کتاب به صورت مجازی که تجربه‌های پیشینی نیز دارد این امکان را به مخاطبان کتاب می‌دهد تا به صورت ۲۴ ساعته و فقط با چند تلیک (کلیک) امکان خرید کتاب با تخفیف ۲۵ درصدی (۱۵ درصد تخفیف ناشر و ۱۰ درصد یارانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) را داشته باشند. همچنین ارسال کتاب از طریق پست برای خریداران کتاب رایگان است و آن‌ها از خدمات پشتیبانی برای خریدهای خود بهره‌مند خواهند شد.

 امسال ناشران خارجی نیز در هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران  شرکت خواهند کرد. این ناشران کتاب‌های منتشرشده در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ را با ۱۰ درصد تخفیف ناشر و ۱۰ درصد یارانه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عرضه خواهند کرد. کتاب‌های سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ شامل ۲۵ درصد تخفیف و ۱۰ درصد یارانه خواهند بود و آثار منتشرشده بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۲ نیز با ۵۰ درصد تخفیف ناشر به مخاطبان ارائه خواهند شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه