اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برنامه فدراسیون سوارکاری به روایت رئیس؛

حیدری: پیگیر سهمیه زنان در بازی‌های آسیایی هستیم/ تمرکززدایی از تهران در دستورکار ماست

حیدری: پیگیر سهمیه زنان در بازی‌های آسیایی هستیم/ تمرکززدایی از تهران در دستورکار ماست
رئیس فدراسیون سوارکاری، از پیگیری برای اختصاص سهمیه زنان در بازی‌های آسیایی ناگویا و تدوین برنامه راهبردی 10 ساله خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری وزارت ورزش و‌ جوانان محمود حیدری، رئیس فدراسیون سوارکاری، با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه برگزاری رویدادها اظهار داشت: برگزاری مسابقات و رویدادها در همه رشته‌ها با تشکیل جلسات کمیته‌ها برنامه‌ریزی شده است. تقویم عملیاتی نیز به وزارت ورزش و جوانان ارائه شده و با استان‌ها هماهنگی‌های لازم انجام شده است. یکی از بحث‌های بسیار مهم و جدی که در برنامه‌ها و راهبردهای ارائه‌شده به مجمع هم داشتیم، تمرکززدایی از مرکز کشور به سمت استان‌هایی است که علاقمند به میزبانی رویدادهای ملی هستند و دارای ظرفیت و توانمندی لازم نیز می‌باشند. هدف این است که بتوانیم رویدادهای ملی را در استان‌ها برگزار کنیم که برای خود استان‌ها می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد.

رئیس فدراسیون سوارکاری با اشاره به دیدار با وزیر ورزش گفت: در انتخابات آذر ماه ۱۴۰۴، بعد از انتخابات در اولین دیدار با دنیامالی، مشکلات و ظرفیت‌های فدراسیون بررسی شد. در دیدار روز یکشنبه گذشته نیز گزارش اقدامات را ارائه کردیم.

وی یکی از مشکلات سال‌های گذشته را عدم حضور کافی سوارکاری در رسانه ملی دانست و افزود: جلساتی با مدیر شبکه ورزش و سردبیران خبرگزاری‌ها برگزار شد، اما جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی وقفه‌ای در برگزاری رویدادها ایجاد کرد که به حمدالله با آتش‌بس، پیگیر برگزاری رویدادها و پوشش رسانه‌ای آنها هستیم.

حیدری در خصوص حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا بیان کرد: بر اساس عملکرد فدراسیون در سال‌های گذشته، کمیته ملی المپیک یک سهمیه مرد در رشته پرش برای فدراسیون سوارکاری اختصاص داده است. با توجه به ظرفیت خوب کشور در رشته پرش و سوارکاران مطرحی که برخی در خارج از کشور دارای اسب هستند، نفر مرد مورد نظر بر اساس رنکینگ فدراسیون جهانی به کمیته ملی المپیک معرفی شد. ما در جلسات مختلف با رئیس کمیته ملی المپیک و در نامه‌ای که خدمت ایشان نوشتیم، درخواست کردیم که حداقل یک سهمیه زن نیز به ما اختصاص داده شود، چراکه خانم‌های مطرحی در رشته پرش حضور دارند. با دنیامالی نیز این موضوع را مطرح کردیم و ایشان دستور مساعد صادر کردند. این موضوع می‌تواند برای ورزشکاران ایجاد امید و انگیزه کند.

وی در ادامه به عملکرد ۵ ماه گذشته اشاره کرد و افزود: در بحث اسبدوانی که در استان‌های گلستان، یزد، خوزستان و دیگر استان‌ها در حال برگزاری است، همچنین در رشته‌های استقامت، درساژ، پرش و شوی سواره پیگیری‌های لازم انجام شده است. کمیته‌های فدراسیون را با همان ترکیب قبلی برگزار کردیم و برخی کمیته‌ها دو یا سه جلسه داشته‌اند. بر اساس جمع‌بندی نظرات فعالان، روسای ۵ یا ۶ کمیته تغییر کردند و بدون هرگونه خط‌کشی جناحی، از ظرفیت همه نیروهای کارشناس و با تجربه استفاده خواهد شد.

حیدری در خصوص اصلاح ساختار مالی و هیئت‌های استانی اظهار داشت: خزانه‌دار فدراسیون که سال‌ها سابقه در امور مالی دارد و اشراف کامل به قوانین دارد، برای نظام‌مند شدن مسائل مالی و ایجاد شفافیت فعالیت می‌کند. ۸ هیئت استانی به صورت سرپرستی اداره می‌شدند که دو هیئت استان سمنان و مرکزی را به مرحله انتخابات رساندیم و روسای آنها انتخاب شدند. ۶ هیئت دیگر نیز در مراحل برگزاری مجمع هستند. برگزاری مجامع سالیانه هیئت‌ها را برای رسیدگی به گزارش عملکرد و صورت‌های مالی در حال پیگیری هستیم.

حیدری در پایان با تأکید بر ضرورت برنامه‌محوری خاطرنشان کرد: قرارداد تدوین برنامه راهبردی ۱۰ ساله فدراسیون سوارکاری منعقد شده و مطالعات کارشناسی در حال انجام است. همچنین در بحث اسبدوانی، اقداماتی برای هویتبخشی به اسب‌ها، شناسنامه‌دار کردن و سامانه‌ای کردن امور با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی در دست اجراست که در شفاف‌سازی نیز مؤثر خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه