اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

رحیمی دشتلوئی در گفتگو با دانا:

مجلس به عدم ابلاغ سهمیه وام اشتغال مددجویان توسط بانک مرکزی ورود می کند

مجلس به عدم ابلاغ سهمیه وام اشتغال مددجویان توسط بانک مرکزی ورود می کند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر ضرورت تسریع در پرداخت وام‌های اشتغال مددجویان، گفت: حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در شرایط فعلی کشور و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس، دو اولویت مهمی است که پرداخت سریع این تسهیلات می‌تواند به تحقق آن کمک کند.

رمضان رحیمی دشتلوئی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با اشاره به تأخیر در ابلاغ سهمیه وام‌های اشتغال به بانک‌های عامل در استان‌ها و شهرستان‌ها اظهار داشت: بر اساس برنامه هفتم توسعه و همچنین اعتبارات پیش‌بینی‌شده در بودجه، بانک مرکزی و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند منابع مربوط به تسهیلات اشتغال را هرچه سریع‌تر در اختیار بانک‌های عامل قرار دهند تا روند پرداخت وام‌ها به مددجویان و متقاضیان اشتغال آغاز شود.

وی افزود: امروز تعداد زیادی از افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی در انتظار دریافت این تسهیلات هستند و طولانی شدن روند ابلاغ سهمیه‌ها، مشکلات معیشتی این خانوارها را تشدید کرده است. به گفته وی، مجلس شورای اسلامی این موضوع را از طریق ابزارهای نظارتی و جلسات تخصصی دنبال می‌کند تا روند پرداخت‌ها تسریع شود.

رحیمی دشتلوئی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین الزامات تحقق شعار سال و تقویت اقتصاد مقاومتی، حمایت از اشتغال خرد و خوداشتغالی است، تصریح کرد: اگر بخواهیم به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است جامه عمل بپوشانیم، یکی از مهم‌ترین راهکارها همین پرداخت تسهیلات اشتغال به اقشار ضعیف و متقاضیان کسب‌وکارهای کوچک است. این وام‌ها می‌تواند بسیاری از خانواده‌ها را از وابستگی به حمایت‌های مستقیم خارج کند و زمینه ایجاد درآمد پایدار را برای آنان فراهم سازد.

این نماینده مجلس ادامه داد: یکی از رسالت‌های مهم مجلس شورای اسلامی، پیگیری اجرای دقیق قوانین و بودجه‌های مصوب است و در همین راستا نمایندگان مجلس از دولت و بانک مرکزی مطالبه دارند که سهمیه نهایی هر بانک و هر شعبه برای پرداخت وام‌های اشتغال هرچه سریع‌تر تعیین و ابلاغ شود. وی تأکید کرد که تأخیر در این مسئله نه‌تنها روند اشتغال‌زایی را کند می‌کند، بلکه موجب ناامیدی بخشی از جامعه هدف نیز خواهد شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به نقش مهم این تسهیلات در توسعه برق خورشیدی گفت: بخش قابل توجهی از وام‌های اشتغال در ماه‌های اخیر به سمت احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک و تولید پراکنده برق هدایت شده و این اقدام می‌تواند آثار مثبت فراوانی برای کشور داشته باشد. به گفته وی، کشور در حوزه برق با ناترازی جدی مواجه است و در زمان اوج مصرف، کمبود قابل توجهی در تولید برق وجود دارد که توسعه انرژی خورشیدی می‌تواند بخشی از این مشکل را برطرف کند.

وی افزود: در شرایط کنونی و با توجه به مسائل پدافند غیرعامل و ضرورت افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های کشور، توسعه تولید پراکنده برق اهمیت دوچندان پیدا کرده است. نیروگاه‌های کوچک خورشیدی علاوه بر آنکه به کاهش فشار بر شبکه سراسری کمک می‌کنند، امکان تولید برق در نقاط مختلف کشور را نیز فراهم می‌سازند و این مسئله در شرایط خاص و اضطراری بسیار حائز اهمیت است.

رحیمی دشتلوئی خاطرنشان کرد: پرداخت این تسهیلات همزمان چند هدف را دنبال می‌کند؛ از یک سو به رفع بخشی از ناترازی انرژی کمک می‌کند و از سوی دیگر، اشتغال پایدار برای خانواده‌های کم‌برخوردار ایجاد خواهد کرد. وی تأکید کرد که بسیاری از مددجویان با استفاده از همین وام‌ها می‌توانند صاحب یک درآمد ثابت و پایدار شوند و زندگی خود را سامان دهند.

وی در پایان تصریح کرد: امروز کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند حمایت عملی از تولید، اشتغال و معیشت مردم است و بانک مرکزی باید با تسریع در تعیین و ابلاغ سهمیه بانک‌ها، زمینه پرداخت فوری این تسهیلات را فراهم کند تا هم مشکلات اقتصادی مردم کاهش یابد و هم کشور در حوزه تولید برق و اشتغال به سمت پایداری بیشتر حرکت کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه