logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رویترز:

واشنگتن در حال بررسی انتقال درآمدهای مالیاتی فلسطین به شورای صلح است

واشنگتن در حال بررسی انتقال درآمدهای مالیاتی فلسطین به شورای صلح است
برخی منابع اعلام کردند که آمریکا در حال بررسی درخواست از رژیم صهیونیستی برای انتقال بخشی از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین به شورای صلح جهت تامین بودجه طرح بازسازی غزه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛خبرگزاری رویترز به نقل از پنج منبع اعلام کرد که آمریکا در حال بررسی درخواست از رژیم صهیونیستی برای انتقال بخشی از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین به شورای صلح ایجاد شده توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور جهت تامین بودجه طرح او برای مرحله پس از جنگ در غزه و بازسازی این منطقه است.

سه تن از این منابع که از مذاکرات آمریکا با رژیم صهیونیستی مطلع هستند، اظهار کردند که دولت ترامپ هنوز تصمیم نگرفته در این خصوص درخواستی رسمی را به رژیم صهیونیستی ارائه کند یا خیر.

۲ منبع فلسطینی دیگر که آنها نیز از این مذاکرات مطلع هستند، گفتند که پیشنهاد شده بخشی از درآمدهای مالیاتی به دولت انتقالی مورد حمایت آمریکا در غزه و بخش دیگری نیز در صورتی که تشکیلات خودگردان فلسطین اصلاحات را اجرا کرد، به آن اختصاص داده شود.

بر اساس ارزیابی‌های تشکیلات خودگردان فلسطین، میزان درآمدهای مالیاتی که تاکنون رژیم صهیونیستی بلوکه کرده، به حدود پنج میلیارد دلار می‌رسد.

احتمال اختصاص درآمدهای مالیاتی فلسطین به طرح ترامپ برای بازسازی غزه که رام‌الله در تدوین آن مشارکتی نداشته، می‌تواند تشکیلات خودگردان را به حاشیه براند، همچنین عدم پرداخت این وجوه توسط رژیم صهیونیستی، موجب بروز بحران مالی در کرانه باختری اشغالی می‌شود.

این تحولات در حالی است که به دلیل تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و نقض آتش‌بس به دست آمده در اکتبر سال گذشته، اجرای طرح ترامپ برای غزه دچار مشکل شده است.

یکی از رهبران برجسته جبهه مردمی آزادسازی فلسطین روز جمعه در گفت‌وگو با شبکه خبری «الجزیره» افشا کرد که قرار است سه‌شنبه گروه‌های مقاومت فلسطین در قاهره نشستی برای بررسی سرنوشت مذاکرات مربوط به گذار به مرحله دوم طرح ترامپ برای غزه برگزار کنند.

این رهبر فلسطینی به الجزیره گفت: مذاکرات به دلیل اصرار کابینه اسرائیل و نیکولای ملادینوف، نماینده نوار غزه در «شورای صلح» بر خلع سلاح مقاومت به عنوان تنها شرط موافقت با تکمیل طرح صلح، متوقف شده است و این در حالی است که ملادینوف و سایر طرف‌های ضامن در اعمال فشار بر اسرائیل برای متعهد کردن آن به اجرای الزامات مرحله اول توافق شکست خوردند.

همچنین یکی از رهبران جنبش حماس در گفت‌وگو با الجزیره اظهار کرد: هیات مذاکره‌کننده در آخرین دیدار خود در قاهره پیش از سفر به ترکیه، به میانجی‌ها و نماینده نوار غزه در شورای صلح گفت که هیچ رهبری صرف نظر از نام یا نفوذش هرگز تصمیم به تحویل سلاح‌های مقاومت نخواهد گرفت چراکه این رسما به معنای نابودی طرح مقاومت است که مساله سلاح به نمادی از آن تبدیل شده است.

طبق گزارش رویترز، شورای صلح از اظهارنظر درباره اینکه آیا پیشنهاد استفاده از درآمدهای مالیاتی فلسطین در دست بررسی است یا خیر، خودداری کرده است، همزمان یکی از مسؤولان این شورا گفت که از همه طرف‌ها خواسته شده از این منابع برای حمایت از طرح بازسازی ۷۰ میلیارد دلاری ترامپ استفاده کنند.

طبق یک توافق بلندمدت قرار است رژیم صهیونیستی به نمایندگی از تشکیلات خودگردان فلسطین، مالیات کالاهای وارداتی را اخذ کرده و در نهایت آنها را منتقل کند اما از انجام این کار امتناع می‌کند.

تشکیلات خودگردان از این درآمدها برای پرداخت حقوق کارمندان خود و ارائه خدمات عمومی استفاده می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه