logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

به خودم قول دادم؛

ریحانه مبینی: سال 1404 سخت‌ترین سال دوران ورزشی‌ام بود/ زیاد اهل اینستاگرام نیستم!

ریحانه مبینی: سال 1404 سخت‌ترین سال دوران ورزشی‌ام بود/ زیاد اهل اینستاگرام نیستم!
قهرمان دوومیدانی زنان آسیا گفت: حضور ضعیفی در فضای مجازی دارم و زیاد اهل اینستاگرام نیستم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ریحانه مبینی، قهرمان پرش طول زنان ایران و دارنده نخستین مدال طلای تاریخ دوومیدانی زنان ایران در قهرمانی آسیا، در ارزیابی از سال 1404 اظهار داشت: مهم‌ترین موفقیت من در این سال کسب مدال طلای قهرمانی آسیا در کره جنوبی بود، اما متأسفانه به دلیل آسیب ورزشی شش‌ماهه نتوانستم در مسابقات جهانی و کشورهای اسلامی شرکت کنم و به تمام اهدافی که برای امسال تعیین کرده بودم، نرسیدم. از این نظر سال 1404 برای من سال سختی بود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از شروع سال تصور چهره برتر شدن را داشت، اظهار کرد: با توجه به رکوردها و رنکینگی که در آسیا داشتم انتظار کسب مدال می‌رفت، اما حقیقتاً فکر نمی‌کردم بتوانم چنین اتفاق تاریخی را رقم بزنم و جزو بهترین‌های ایران شوم. این اتفاق فراتر از انتظار من بود.

مبینی درباره شانس خود برای انتخاب به عنوان چهره برتر سال در نظرسنجی‌های پایان سال گفت: من حضور ضعیفی در فضای مجازی دارم و زیاد اهل اینستاگرام نیستم، پیجم تقریباً همیشه بسته بوده. فکر می‌کنم نسبت به بقیه ورزشکاران مردم شناخت کمتری از من داشته باشند و این موضوع شانس مرا برای انتخاب شدن کاهش می‌دهد. درصد مشخصی نمی‌توانم برای آن تعیین کنم.

قهرمان دوومیدانی زنان آسیا برنامه خود برای سال 1405 را بازی‌های آسیایی اعلام کرد و افزود: مسابقه بسیار مهمی پیش رو دارم. امیدوارم اول با یک رکورد عالی سهمیه ورودی را کسب کنم و بعد برای بهترین نتیجه، صد درصد توانم را بگذارم.

وی در مورد میزان شانس موفقیت در سال آینده با قاطعیت گفت: خداروشکر امسال بهترین رکوردها و عملکرد را در تمرین‌هایم داشتم. با این شرایط، برای موفقیت در سال 1405 صد درصد شانس قائل هستم و ان شاءالله با لطف خدا سالی فوق‌العاده برای دوومیدانی ایران رقم خواهم زد.

مبینی در پایان درباره تأثیر جنگ و شرایط ناامن منطقه بر وضعیت خود تصریح کرد: در ابتدای شروع جنگ از نظر روحی و روانی خیلی به هم ریختم. بعضی شب‌ها با صدای جنگنده و موشک از خواب بیدار می‌شدم و صبح آن باید می‌رفتم تمرین، اما حتی یک جلسه تمرین را هم کنسل نکردیم. کم‌کم خودم را با این شرایط وفق دادم و روحیه جنگندگی‌ام را بیشتر کردم. به خودم قول دادم تحت هر شرایطی تا به هدفم نرسیدم، از مسیر جدا نشوم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه