اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هانی زاده در گفتگو با دانا:

ترامپ باید بپذیرد در برابر ایران شکست سختی خورده است/ شروع دوباره درگیری‌ها دامن تمام منطقه را می گیرد

ترامپ باید بپذیرد در برابر ایران شکست سختی خورده است/ شروع دوباره درگیری‌ها دامن تمام منطقه را می گیرد
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ترامپ باید بپذیرد در برابر اراده و توان نظامی ایران شکست سنگینی خورده است و باید برای خروج از این باتلاق راهی پیدا کرده و حضور آمریکا را در منطقه پایان بدهد.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با بیان اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه مذاکره و یا ارسال پیام از طریق میانجی ها روشن و شفاف است، گفت: پایان جنگ در کلیه جبهه ها از جمله لبنان آزادی اموال بلوکه شده ایران و پایان محاصره دریایی موضوعاتی بوده که ایران از ابتدا به آن ها تاکید داشته است.

وی با اشاره به نقش آفرینی پاکستان برای میانجی گری بین تهران - واشنگتن ادامه داد: مقامات پاکستانی از زمان آغاز آتش بس تلاش های بسیاری برای پایان بخشی به مناقشات بین آمریکا و ایران داشتند، اما این اختلافات تا به امروز به دلیل بدعهدی های طرف آمریکایی و رفتارهای دائما متغیر به نتیجه ای منتهی نشده است.

هانی زاده با اشاره به اینکه رفتار قطر نیز نشان دهنده بازگشت آن به دیپلماسی است، تاکید کرد: مقامات قطری به عنوان یک میانجی تازه تلاش می کنند تا برای حل اختلافات راهکاری پیدا کنند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه برای ایران تفاوتی نمی کند میانجی پاکستان باشد یا قطر، عنوان کرد: شروط ایران روشن است آنچه مشخص نیست برنامه و راهبرد آمریکاست، ترامپ باید بپذیرد در برابر اراده و توان نظامی ایران شکست سنگینی خورده است و باید برای خروج از این باتلاق راهی پیدا کند تا حضور خود را از منطقه پایان بدهد.

وی با اشاره به اینکه در زمان آتش بس به‌خوبی توانسته است توان موشکی و پهپادی خود را باز آفرینی و‌تقویت کند، خاطرنشان کرد: آمادگی برای هرگونه سناریویی در ایران وجود دارد، اما کشورهای منطقه باید بدانند که آتش هرگونه درگیری دامن تمام کشورهای منطقه را خواهد گرفت و این بار از منطقه فراتر خواهد رفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه