اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

والیبالیست های تیم ملی چه گفتند؟

دانش‌دوست: برای نمایش بهترین ورژن والیبال ایران هم‌قسم شده‌ایم/ نصری: پیاتزا در شرایط سخت به ایران آمد

دانش‌دوست: برای نمایش بهترین ورژن والیبال ایران هم‌قسم شده‌ایم/ نصری: پیاتزا در شرایط سخت به ایران آمد
در حاشیه تمرینات تیم ملی والیبال با حضور روبرتو پیاتزا دو بازیکن تیم صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نخستین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی والیبال کشورمان برای حضور شایسته در رویدادهای پیش رو که از ۱۱ اردیبهشت در سالن زنده‌یاد محمدرضا یزدانی خرم آغاز شده، از امروز (شنبه دوم خرداد) با حضور روبرتو پیاتزا وارد فاز جدیدی شد.

در حاشیه تمرینات تیم ملی احسان دانش‌دوست و مبین نصری صحبت کردند.

دانش‌دوست: برای نمایش بهترین ورژن والیبال ایران در لیگ ملت‌ها هم‌قسم شده‌ایم

احسان دانش‌دوست در حاشیه تمرینات تیم ملی والیبال، ضمن قدردانی از حضور سرمربی ایتالیایی در ایران اظهار داشت: پیش از هر چیز باید از آقای پیاتزا تشکر ویژه‌ای داشته باشم که در این شرایط سخت به ایران آمدند؛ حضور ایشان انگیزه و روحیه مضاعفی به تمامی بازیکنان تزریق کرده است.

وی با اشاره به دشواری‌های پیش‌رو و فشردگی برنامه‌ها افزود: همه می‌دانیم امسال سال بسیار مهم و سرنوشت‌سازی است؛ چرا که در آستانه انتخابی المپیک قرار داریم. برخلاف سال گذشته که زمان کافی برای آماده‌سازی داشتیم، امسال به دلیل شرایط خاص، تمرینات را با تأخیر آغاز کردیم. با این وجود، تمرینات باکیفیتی را زیر نظر کادر فنی جدید پشت سر می‌گذاریم تا با آمادگی کامل عازم مسابقات شویم.

ملی‌پوش والیبال ایران در ادامه از تلاش‌های مدیریت فدراسیون قدردانی کرد و گفت: فدراسیون و شخص آقای تقوی به‌خوبی آگاهند که شرایط فعلی برای تیم ملی دشوار است و با این وجود، در حال تلاش شبانه‌روزی هستند تا تمامی نیازهای بازیکنان برای یک تمرین حرفه‌ای و استاندارد فراهم شود؛ ما قدردان این تلاش‌ها هستیم.

دانش‌دوست در خصوص اهداف تیم ملی در لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ خاطرنشان کرد: والیبال ورزشی است که نتایج آن در زمین مشخص می‌شود و نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی از پیروزی یا شکست مقابل حریفان داشت. با این حال، ما با هدف پیروزی در تک‌تک بازی‌ها به میدان می‌رویم و تمام تلاشمان را می‌کنیم تا بهترین عملکرد ممکن را به نمایش بگذاریم.

وی در پایان تصریح کرد: با وجود زمان کمی که در اختیار داشتیم، بچه‌ها اکنون به آمادگی مطلوبی رسیده‌اند و تنها نیاز به هماهنگی بیشتر داریم. هدف نهایی ما این است که آموزه‌های فنی آقای پیاتزا را به بهترین شکل در زمین پیاده کنیم و امیدوارم در این دوره از رقابت‌ها، بهترین ورژن تیم ملی والیبال ایران در سال‌های اخیر را به نمایش بگذاریم.

‌نصری: پیاتزا در شرایط سخت با هدف سربلندی کشور به ایران آمد

مبین نصری با ابراز رضایت از شرایط تیم ملی والیبال گفت: خدا را شکر شرایط خوبی را سپری می‌کنیم. با ورود پیاتزا، شرایط تیم و جو اردو خیلی خوب پیش می‌رود و واقعاً از پیاتزا ممنونیم که در این شرایط سخت و با وجود اوضاع کشورمان به ایران آمدند؛ هدف ایشان هم سربلندی کشورمان است.

وی ادامه داد: همان‌طور که می‌دانید امسال سال خیلی سخت و مهمی برای ماست؛ سالی که منتهی به المپیک می‌شود و ما تمام توان‌مان را می‌گذاریم که امسال سهمیه المپیک را بگیریم. در بازی‌های لیگ ملت‌ها هم تلاش می‌کنیم بردهای بیشتری کسب کنیم و خود واقعی‌مان را نشان بدهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه