اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازچرخانی آب و تقویت تاب‌آوری اقلیمی، دو محور اصلی پروژه‌های زیست‌محیطی اصفهان

بازچرخانی آب و تقویت تاب‌آوری اقلیمی، دو محور اصلی پروژه‌های زیست‌محیطی اصفهان
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: توسعه بازچرخانی آب، مدیریت بهینه منابع و تقویت تاب‌آوری در برابر تغییرات اقلیمی، از مهم‌ترین راهکارهای عبور از چالش‌های زیست‌محیطی در استان اصفهان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شینا انصاری سه‌شنبه ۵ خرداد در آیین افتتاح پروژه‌های زیست‌محیطی استان اصفهان اظهار کرد: دو پروژه‌ای که امروز در حوزه تصفیه آب شهری و پساب صنعتی به بهره‌برداری رسید، با توجه به کیفیت منابع آب و میزان مصرف در استان، نقش موثری در بازچرخانی آب و مدیریت بهینه منابع ایفا می‌کند.

وی افزود: استفاده از فناوری‌های نوین در کنار دانش بومی و توجه به ارزش آب، به‌ویژه در بخش کشاورزی، می‌تواند مسیر بهره‌برداری پایدار از منابع را تقویت کند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بیان کرد: نیاکان ما با بهره‌گیری از قنوات، معماری پایدار، بادگیرها و سازه‌های سازگار با طبیعت، الگوی شهرهای تاب‌آور را پایه‌گذاری کرده بودند، اما فاصله گرفتن از این رویکرد، بخشی از مشکلات کنونی محیط زیستی را رقم زده است.

انصاری ادامه داد: اجرای پروژه‌های جدید در حوزه بهره‌برداری از منابع و امضای تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان حفاظت محیط زیست و استانداری اصفهان، گامی موثر برای افزایش تاب‌آوری و سازگاری با تغییرات اقلیمی به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: موضوع تغییر اقلیم فقط به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای محدود نمی‌شود و در کشوری با اقلیم خشک و نیمه‌خشک، توجه به سازگاری و تاب‌آوری از اهمیت بیشتری برخوردار است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: ثبت ذخیره‌گاه زیست‌کره دالانکوه در شبکه جهانی ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره، اقدامی ارزشمند است که جایگاه بین‌المللی اصفهان را در حوزه تنوع زیستی و همزیستی انسان و طبیعت تقویت می‌کند.

انصاری تاکید کرد: با این ثبت، شمار ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره کشور در یونسکو به ۱۴ مورد افزایش پیدا می‌کند که این موضوع ظرفیت‌های جهانی جدیدی را برای استان اصفهان ایجاد خواهد کرد.

وی توضیح داد: این پهنه گسترده با وسعت قابل توجه، نمادی از ارزش‌های زیستی و تاریخی کشور است و می‌تواند به‌عنوان یک فرصت کلیدی در مسیر توسعه پایدار استان ایفای نقش کند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور خاطرنشان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست در اجرای پروژه‌های زیست‌محیطی در کنار مسئولان استان اصفهان قرار دارد و از اقدامات شاخص در این حوزه حمایت می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه