اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فعالیت ۱۱۰ هزار نیروی واکنش سریع در کشور

فعالیت ۱۱۰ هزار نیروی واکنش سریع در کشور
رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ۱۱۰ هزار نیروی واکنش سریع متخصص، از ظرفیت گسترده‌ای برای امدادرسانی در حوادث و سوانح برخوردار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هلال احمر، در دیدار مسئولان وزارت ورزش و جوانان با رئیس جمعیت هلال‌احمر که روز یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ در مرکز رصد و پایش جمعیت هلال‌احمر برگزار شد، پیرحسین کولیوند با تشریح ظرفیت‌ها و مأموریت‌های این نهاد امدادی و بشردوستانه، بر آمادگی کامل هلال‌احمر برای پاسخگویی به بحران‌ها و حوادث مختلف تأکید کرد.

وی با بیان اینکه هلال‌احمر بیش از آنکه یک مجموعه صرفاً امدادی باشد، نهادی اجتماعی و خدمت‌رسان در حوزه امور عام‌المنفعه است، اظهار داشت: مأموریت‌ها و وظایف جمعیت هلال‌احمر که در اسناد بالادستی و برنامه‌های این مجموعه تعریف شده، مبتنی بر ارزش‌های انسانی، اخلاقی و آموزه‌های دینی است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به رویکرد این نهاد در مدیریت بحران افزود: هلال‌احمر همواره سخت‌ترین و پیچیده‌ترین سناریوهای بحران را مبنای برنامه‌ریزی و آمادگی عملیاتی خود قرار می‌دهد تا در شرایط اضطراری بتواند خدمات مؤثر و به‌موقع ارائه کند.

کولیوند ادامه داد: در حال حاضر ۱۱۰ هزار نفر در قالب تیم‌های واکنش سریع هلال‌احمر در سراسر کشور سازماندهی شده‌اند که از تخصص‌های متنوع در حوزه امداد و نجات برخوردار هستند و تاکنون تنها از حدود ۲۵ درصد این ظرفیت در مأموریت‌ها استفاده شده است.

وی با اشاره به توانمندی‌های تخصصی نیروهای امدادی کشور گفت: امدادگران هلال‌احمر در شرایط بسیار دشوار و پرخطر، با تکیه بر دانش، مهارت و روحیه ایثارگری، عملیات‌های امداد و نجات را اجرا می‌کنند و در بسیاری از حوادث موفق شده‌اند جان مصدومان و گرفتارشدگان را نجات دهند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین بر ضرورت توسعه آموزش‌های تخصصی، ارتقای تجهیزات امدادی و تقویت همکاری میان دستگاه‌های مختلف کشور برای افزایش آمادگی در برابر بحران‌ها تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری از ظرفیت جوانان، داوطلبان و نیروهای متخصص، یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هلال‌احمر در مسیر خدمت‌رسانی به مردم است.

کولیوند در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در مدیریت حوادث و بحران‌ها، بر تداوم تقویت آمادگی‌های عملیات توسعه خدمات بشردوستانه در سراسر کشور تأکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه