logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

درخواست مصر از شورای امنیت برای توقف یورش رژیم صهیونیستی به لبنان

درخواست مصر از شورای امنیت برای توقف یورش رژیم صهیونیستی به لبنان
وزارت خارجه مصر ضمن درخواست از شورای امنیت برای توقف یورش رژیم صهیونیستی در خاک لبنان، خواستار عقب نشینی فوری و کامل نظامیان صهیونیست از سراسر لبنان شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت خارجه مصر روز یکشنبه از شورای امنیت خواستار توقف تشدید تنش رژیم صهیونیستی و یورش زمینی به لبنان شد و نسبت به آشوب در منطقه هشدار داد.

وزارت خارجه مصر به شدت تشدید تنش نظامی رژیم صهیونیستی علیه لبنان و گسترش تجاوز ظالمانه و گسترش دامنه نفوذ در جنوب این کشور را محکوم کرد.

این وزارتخانه تاکید کرد که این تحول خطرناک، نقض کامل حاکمیت لبنان و تجاوزی آشکار است که نشان دهنده نیت از پیش برنامه‌ریزی شده رژیم صهیونیستی برای تحمیل وضعیت نظامی جدید است؛ اقدامی که نقض گسترده همه عرف و قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل به شمار می‌آید.

مصر ضمن تاکید بر مخالفت قاطع خود با هرگونه تعرض به خاک لبنان، بر حمایت خود از حکومت لبنان و نهادهای ملی آن و تمامیت ارضی‌اشتاکید کرد.

وزارت خارجه مصر ضمن درخواست عقب نشینی فوری و کامل رژیم صهیونیستی از سراسر اراضی لبنان، تاکید کرد که تداوم گسترش دامنه عملیات نظامی منجر به وخامت اوضاع می‌شود.

قاهره بر لزوم نقش آفرینی شورای امنیت و طرف‌های بین‌المللی موثر به صورت فوری و قاطع برای توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

مصر در پایان نسبت به تداوم تشدید تنش که منجر به آشوب و بی‌ثباتی بیشتر در منطقه می‌شود هشدار داد و به تلاش‌های دیپلماتیک گسترده طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای کاهش تنش در منطقه اشاره کرد.

قرار است فردا دوشنبه نشست شورای امنیت درباره لبنان برگزار شود.

رژیم صهیونیستی حملات خود به مناطق مختلف لبنان را گسترش داده و امروز قلعه شقیف در جنوب لبنان را اشغال کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه