logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تجمع خانواده‌های اسیران فلسطینی در مقابل دفتر صلیب سرخ در غزه

تجمع خانواده‌های اسیران فلسطینی در مقابل دفتر صلیب سرخ در غزه
ده‌ها نفر از خانواده‌های اسرا و فعالان حامی حقوق اسیران فلسطینی، در برابر مقر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در شهر غزه تجمع کردند تا حمایت خود را از اسرای فلسطینی اعلام کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ده‌ها نفر از خانواده‌های اسرا و فعالان حامی حقوق اسیران فلسطینی، روز دوشنبه با برگزاری تجمعی در مقابل مقر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در شهر غزه، حمایت خود را از اسرای فلسطینی در زندان‌ها و اردوگاه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع با در دست داشتن تصاویر شماری از اسرای غزه، ضمن ابراز همبستگی با آنان، خواستار ایفای نقش فعال‌تر صلیب سرخ در مقابله با نقض حقوق اسرا و توقف اقدامات صورت‌گرفته علیه آنان شدند.

در این تجمع، معترضان با سر دادن شعارهایی از نهادهای بین‌المللی خواستند مسئولیت‌های خود را در قبال وضعیت اسیران فلسطینی بر عهده گرفته و برای پایان دادن به آنچه تجاوزات و نقض حقوق اسرا خواندند، اقدام کنند.

«اریج الاشقر»، مسئول امور زنان در جبهه دموکراتیک آزادی فلسطین، در این تجمع اظهار داشت: «امروز گرد هم آمده‌ایم تا مخالفت خود را با حملات و رفتارهای خشونت‌آمیز علیه زنان اسیر در زندان‌های رژیم صهیونیستی اعلام کنیم.»

وی تأکید کرد آنچه در زندان‌های رژیم صهیونیستی علیه اسیران فلسطینی رخ می‌دهد، نقض آشکار حقوق بشر، معاهدات بین‌المللی و مفاد کنوانسیون‌های سوم و چهارم ژنو است.

همچنین «معاویه الصوفی»، رئیس اداره امور اسرا در جنبش احرار، از کمیته بین‌المللی صلیب سرخ خواست موضعی صریح و روشن در قبال نقض‌های روزانه حقوق زنان اسیر اتخاذ کند.

او با دعوت از نهادهای حقوق بشری و افکار عمومی جهان برای حمایت از پرونده اسرا، گفت زنان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی با محدودیت‌های شدید، از جمله بستن دست‌ها و چشم‌بند، مواجه هستند و در شرایطی به سر می‌برند که آنان را در معرض مرگ تدریجی قرار داده است.

شرکت‌کنندگان در این تجمع بر ضرورت افزایش فشارهای بین‌المللی برای بهبود وضعیت اسرا و تضمین رعایت حقوق آنان مطابق قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی تأکید کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه