logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سردار آتانی در قرچک:

قیام ۱۵ خرداد طلیعه‌دار نهضت امام بود؛ ملت ما سرآمد دین‌باوری و تاب‌آوری است

قیام ۱۵ خرداد طلیعه‌دار نهضت امام بود؛ ملت ما سرآمد دین‌باوری و تاب‌آوری است
معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه، در جمع مردم قرچک و به مناسبت سالگرد قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، این واقعه را آغازی بر نهضت امام خمینی (ره) و پاسخی قاطع به اهانت‌کنندگان به مرجعیت توصیف کرد و پایداری ملت ایران در دین‌باوری و تاب‌آوری را الگویی برای ملت‌ها دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار آتانی، معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه، در مراسم گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ که در جمع مردم قرچک برگزار شد، قیام مردم ورامین و پیشوا را "طلیعه‌دار نهضت امام" و "مشت محکمی بر دهان اهانت‌کنندگان به مرجعیت" دانست.

وی با تأکید بر اهمیت دفاع از مرجعیت دینی، اظهار داشت: "اگر در همه اعصار خواص و مردم در دفاع از مرجعیت دینی از جان مایع بگذارند، استکبار و سران کفر حتی جرات تهدید را نسبت به علمای دین نخواهد داشت." سردار آتانی، ملت ایران را در "دین‌باوری و تاب‌آوری" سرآمد ملت‌ها و پیروان ادیان جهان توصیف کرد.

معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه، در مقایسه‌ای تاریخی، به قوم یهود اشاره کرد که پس از ده روز غیبت پیامبر خود، با وجود پیامبر جانشین، از خداپرستی به گوساله‌پرستی روی آوردند. او در مقابل، مقاومت و پایداری ملت ایران را یادآور شد که "۱۴۰۰ سال است امام خود را ندیده‌اند و الان بیش از ۹۰ روز هم نائب امام خود را ندیدند و ثابت قدم مانده‌اند."

سردار آتانی در ادامه، هدف نهایی از انتقام خون رهبری و شهدای میناب را فراتر از مسائل منطقه‌ای مانند تنگه هرمز یا خروج آمریکایی‌ها از منطقه دانست و آن را "ازبین رفتن استکبار جهانی و گسترش عدالت در سرتاسر گیتی" عنوان کرد.

این سخنان در جمع مردم قرچک و به مناسبت "قیام خونین مردم دشت ورامین در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲" ایراد شد، رویدادی که نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم ایران محسوب می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه