logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عملیات متعدد حزب الله لبنان علیه مواضع و خودروهای نظامی صهیونیستی

عملیات متعدد حزب الله لبنان علیه مواضع و خودروهای نظامی صهیونیستی
حزب الله لبنان از صبح امروز حملات متعددی را علیه مواضع، نفرات و خودروهای رژیم صهیونیستی انجام داده و یک پهپاد این رژیم را نیز مجبور به فرار از آسمان لبنان کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از المیادین، مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که موقعیت صهیونیستی نمر الجمل را با مجموعه‌ای از پهپادهای انتحاری هدف حمله قرار داده است.

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای دیگر تاکید کرد که نیروهای دفاعی این حزب با موشک زمین به هوا پهپاد صهیونیستی هرمس ۴۵۰ زیک را هدف قرار داده و آن را مجبور به عقب نشینی از اراضی لبنان کردند.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین از حملات متوالی به تجمع خودروهای زرهی و نظامیان ارتش صهیونیستی در منطقه رجمان واقع در اطراف شهرک طیرحرفا خبر داد.

ساعتی پیش رسانه عبری «حدشوت بزمان» نیز گزارش داد یک نظامی زن ارتش رژیم صهیونیستی بر اثر انفجار بمب در لبنان زخمی شده است.

بر اساس این گزارش، در حادثه‌ای دیگر نیز دو نفر بر اثر انفجار بمب زخمی شده و برای درمان به بیمارستان منتقل شدند.

صبح امروز نیز ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد چند موشک از خاک لبنان به سمت تعدادی از شهرک‌ها و مناطق مسکونی در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.

در پی این حملات، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در شهرک‌های «مسکاو عام» و «المطله» در منطقه الجلیل علیا خبر داد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد دو موشک در نزدیکی منطقه‌ای در جنوب لبنان که نیروهای این رژیم در آن حضور دارند، فرود آمده است.

رژیم صهیونیستی در حالی تلاش دارد حملات حزب الله به شمال سرزمین های اشغالی را کم اهمیت نشان دهد که دورون کدوش، خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که نباید وضعیت شمال فلسطین اشغالی در روزهای اخیر را امری عادی تلقی کرد.

وی گفت: ساکنان شمال بیش از سه ماه است که ناچارند در واقعیتی غیرقابل تحمل زندگی کنند؛ واقعیتی همراه با آژیرهای خطر، تیراندازی و صدای جنگ بر فراز سرشان و در اطراف خانه‌هایشان.

این خبرنگار صهیونیست افزود: ساکنان شمال اکنون به این وضعیت عادت کرده‌اند که حتی پس از شنیدن آژیر خطر نیز باید منتظر جزئیات بمانند تا مشخص شود آیا موشک وارد اراضی اشغالی شده است یا نه.

به گفته کدوش، تنها پس از روشن شدن این موضوع است که تصمیم گرفته می‌شود آیا رژیم صهیونیستی این حادثه را مهار کرده و از کنار آن عبور کند یا بر اساس آنچه دکترین ضاحیه نامیده می‌شود، واکنش نشان دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه