اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قائم پناه:حمایت از تیم مذاکره‌کننده و حفظ انسجام نیاز امروز کشور است

قائم پناه:حمایت از تیم مذاکره‌کننده و حفظ انسجام نیاز امروز کشور است
معاون اجرایی رئیس جمهور با قدردانی از ملت ایران در جنگ رمضان،گفت: حمایت از تیم مذاکره‌کننده و حفظ انسجام نیاز امروز کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛جعفر قائم پناه عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان ایلام اظهار کرد: از همه مردم ایران که در جنگ رمضان با دولت همراهی کردند، تقدیر و تشکر می کنم، مردم سنگ تمام گذاشتند.

وی ادامه داد: حرف های ماه گذشته ترامپ و حرف های امروز ترامپ نشان می دهد، مقاومت ملت ایران و ضربات نیروهای مسلح ما چگونه نتیجه داد و دشمن وادار به عقب نشینی و پذیرش خواسته های کشورمان شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور با تقدیر از دکتر قالیباف به عنوان رئیس هیئت مذاکره کننده ایران،گفت: همه باید از این مذاکره کننده حمایت کنیم.

وی ادامه داد: دولت پای کار مردم است، با تدبیر مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، نیروهای مسلح کشور مسیر میدان و مذاکره به خوبی پیش می رود و با همین همدلی و همراهی آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکست دادیم.

قائم‌پناه در سخنانی با اشاره به تحولات اخیر منطقه‌ای و جنگ ۱۲ روزه، بر ضرورت حفظ انسجام ملی و حمایت از تصمیم‌گیری‌های کلان کشور تأکید کرد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدها و فشارهای دشمن ایستادگی کرده است، گفت: ایران با اتکا به توان بازدارندگی، تدبیر مسئولان و همراهی مردم توانست از این مقطع حساس عبور کند و اقتدار خود را به نمایش بگذارد.

قائم‌پناه با اشاره به نقش مردم در این شرایط افزود: مردم با ایستادگی، تاب‌آوری و پشتیبانی از کشور نقش مهمی در مدیریت این مقطع ایفا کردند و این همراهی سرمایه‌ای ارزشمند برای عبور از بحران‌هاست.

وی همچنین با اشاره به موضوع آتش‌بس و تحولات پس از آن اظهار کرد: مجموعه تصمیمات در این زمینه در چارچوب سیاست‌های کلان کشور و با در نظر گرفتن منافع ملی اتخاذ شده است.

قائم‌پناه در ادامه با نام بردن از دکتر پزشکیان، دکتر قالیباف و آقای عراقچی بر ضرورت حمایت از تیم مذاکره‌کننده کشور تأکید کرد و گفت: همان‌گونه که از رزمندگان در میدان دفاع حمایت می‌شود، لازم است از تیم مذاکره‌کننده نیز در مسیر دفاع از منافع ملی پشتیبانی شود.

وی در پایان بر حفظ وحدت ملی، تقویت اقتدار کشور و همراهی با مسئولان در مسیر صیانت از منافع جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه