logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تکواندو بین المللی قزاقستان| کلهر طلا گرفت، ولی نژاد به نشان نقره دست یافت

تکواندو بین المللی قزاقستان| کلهر طلا گرفت، ولی نژاد به نشان نقره دست یافت
تکواندوکاران کشورمان در رقابت های بین المللی قزاقستان موفق به کسب دو مدال طلا و نقره شدند .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مسابقات بین المللی آزاد قرقیزستان امروز پنجشنبه ۴ تیرماه با حضور ۳۷۲ تکواندوکار  در رده  سنی بزرگسالان برگزار شد که در نهایت تلاش نمایندگان کشورمان به کسب یک مدال طلا توسط رضا کلهر و یک مدال نقره توسط هستی ولی نژاد انجامید.

رضاکلهر در وزن ۷۴- کیلوگرم ابتدا با «اورینگالی» از قزاقستان را شکست داد و سپس «باباخان»از بلاروس  را از پیش رو برداشت و در ادامه «اورین باسار» از قزاقستان را شکست داد.

کلهر در نیمه نهایی  در پیکار با  «برکای ارر» از ترکیه صاحب برتری شد و به فینال صعود کرد. این ترکیه ای ک دو هفته قبل طلای گرندپری رم را کسب کرده بود. وی  در مبارزه پایانی هم نماینده روسیه را در دو راند شکست داد و طلا گرفت.

هستی ولی نژاد در وزن ۴۶- کیلوگرم با دو پیروزی برابر تکواندوکارانی از قزاقستان راهی مرحله نیمه نهایی شد و در ادامه هم «نازلی تسگین»از ترکیه را شکست داد و راهی مبارزه پایانی شد. نماینده کشورمان  در دیدار نهایی نتیجه را به «اکبرووا» تکواندوکار مطرح آذربایجان واگذار کرد و نقره گرفت.

در وزن ۴۹- کیلوگرم روژان گودرزی دور نخست  استراحت داشته و سپس به برابر «گوگباکان» تکواندوکار عنوان دار  ترکیه نتیجه را واگذار کرد و حذف شد.روژان صوفی در وزن ۵۷- کیلوگرم دور نخست به  «کسینیا زودر» از روسیه باخت و از جدول خارج شد.

در وزن ۶۳- کیلوگرم طه رحمانی ابتدا «یاهونی» از بلاروس را شکست داد و سپس به  «ماکسیم اوسین»  از روسیه باخت. دانیال بزرگی در وزن ۷۴- کیلوگرم در مبارزه نخست را به  «رجب اف» از ازبکستان واگذار کرد و حذف شد. همچنین امیرمحمد نصیر احمدی  پس از دو پیروزی باخت و از دست یابی به مدال بازماند .

سجاد مردانی و نیلوفر صفریان هم هدایت این تکواندوکاران را برعهده خواهند داشت. ضمن اینکه اصغر محمدی رئیس هیات تکواندو استان زنجان سرپرست تیم می باشد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه