اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازنگری لایحه تجمیع قوانین ایثارگری با هدف ارتقاء اثربخشی و افزایش رضایتمندی جامعه هدف

بازنگری لایحه تجمیع قوانین ایثارگری با هدف ارتقاء اثربخشی و افزایش رضایتمندی جامعه هدف
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری جلسات بازنگری در لایحه اصلاح و تجمیع قوانین حوزه ایثارگری خبر داد و گفت: هدف از این اقدام، رفع موانع اجرایی، شفاف‌سازی قوانین و تضمین برخورداری بی‌دغدغه ایثارگران از حقوق و خدماتشان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایثار؛ عبدالهیان معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: در راستای اجرایی شدن جزء یک بند‌ت ماده ۳۱ برنامه هفتم پیشرفت در خصوص ارائه لایحه اصلاح و تجمیع قوانین حوزه ایثارگری با هدف تقویت و حمایت هدفمند، ارتقای اثربخشی و افزایش رضایتمندی جامعه هدف در ارائه خدمات به آنان، جلسات بازنگری لایحه مذکور با حضور معاونین و کارشناسان خبره با دیدگاه اجرایی شدن اهداف مذکور تشکیل شد. در این جلسات هر یک از معاونین و مدیران مجموعه به بیان نظرات کارشناسی حوزه مربوطه پرداخته و دغدغه‌مندی و حساسیت خود را نسبت به جامعه هدف ابراز کردند.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه اظهار کرد: نکته حائز اهمیت در این دوره از بازنگری، حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حداقل 5 جلسه از جلسات فوق الذکر بوده است. معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید در جریان بررسی لایحه پیشنهادی اعلام کرد که بر اساس گزارش‌های متعدد نهادهای نظارتی حداکثر ۲۵ درصد از قوانین حوزه ایثارگران در طی سنوات گذشته اجرایی شده است. اگر سرنوشت قوانین حوزه ایثارگری اینگونه رقم خورده باشد قطعاً برای جامعه هدف غیر قابل قبول است و این تذکری به مجموعه مدیریتی است که در تدوین لایحه باید آسیب شناسی درستی توسط حوزه‌ها صورت گیرد و نهایتاً در تدوین لایحه باید موانع رفع شود به گونه‌ای که ایثارگر، بدون هیچگونه دغدغه‌مندی و یا مانعی توسط دستگاه‌های اجرایی به تسهیلات و خدمات مربوطه دست یابد.

عبدالهیان افزود: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران طی بررسی لایحه راهبردهای خود را در بازنگری جدید برای معاونین و مدیران مربوطه تشریح و اعلام کرد که نسبت دادن عدم اجرای قوانین در حوزه ایثارگری صرفاً به مسائل بودجه‌ای، تفکر درستی نیست. اگر انتظار دارید قوانین بدون کم و کاستی در دستگاه‌های اجرایی عملیاتی شوند به چند نکته باید توجه ویژه داشته باشید.

معاون حقوقی گفت: دکتر سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت اولاً لایحه پیشنهادی باید حاوی قوانین و مصوباتی کاملاً شفاف و غیر قابل تفسیر باشد. ثانیاً صرفاً نوشتن قوانین خوب مهم نیست، بلکه اهمیت ضمانت اجرایی انجام آنها از خود اصل قانون مهمتر است که باید به نحو مناسبی لحاظ شود. ثالثاً لایحه به نحوی تهیه شود که احساس تبعیض در ارائه خدمات در بین گروه‌های مختلف جامعه هدف از بین برود. رابعاً ارائه تسهیلات و خدمات متناسب با درجه و نوع ایثارگری برای گروه‌های مختلف جامعه هدف مد نظر باشد. خامسا در تدوین لایحه، نقش سیاستگذاری و مطالبه گری بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستگاههای موضوع لایحه پررنگ دیده شود.

عبدالهیان گفت: از نکاتی که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این جلسات تاکید داشت این بود که در کنار اصلاح این موارد بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان یک نهاد انقلابی رسالت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بر عهده دارد که متاسفانه در سنوات گذشته مرجعیت این نهاد انقلابی در این مورد کمرنگ شده است که حتماً در تدوین لایحه این رسالت خطیر به نحوی گنجانده شود که حق مطلب را به نحو احسن انجام داده باشیم.

معاون حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید تاکید کرد ما امروزه در حوزه ایثارگری از قوانین و اسناد بالادستی فراوانی برخوردار هستیم اما متاسفانه جامعه هدف از این قوانین به جهت تفسیرهای متفاوت و متناقض بی‌بهره هستند و همین عامل باعث نارضایتی جامعه هدف شده که در تدوین لایحه حتماً این موارد لحاظ شود.

عبدالهیان در پایان گفت: نهایتاً لایحه پس از جمع بندی‌ نهایی برای طی مراحل قانونی به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دولت ارسال خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه