اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نخست‌وزیر عراق:

پس از پایان مهلت تعیین شده سلاح‌ها در اختیار دولت خواهد بود

پس از پایان مهلت تعیین شده سلاح‌ها در اختیار دولت خواهد بود
نخست‌وزیر عراق با تأکید بر ادامه مبارزه با فساد بدون هیچ‌گونه استثنا، اعلام کرد که پس از پایان مهلت تعیین‌شده، سلاح به‌طور کامل در انحصار نهادهای رسمی دولت قرار خواهد گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی الزیدی، نخست‌وزیر عراق، امروز پنج‌شنبه تأکید کرد که دولت بدون هیچ استثنا یا خط قرمزی به مبارزه با فساد ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش الحدث، وی با اشاره به پرونده‌های فساد در عراق گفت دولت جدید بغداد در برخورد با این پرونده‌ها هیچ رویکرد گزینشی نداشته و فساد یک موضوع جنایی است که ارتباطی با طایفه، قومیت یا وابستگی‌های سیاسی شخص ندارد.

الزیدی همچنین از متهمان خواست اموال اختلاس‌شده را بازگردانند، چرا که به گفته وی این دارایی‌ها متعلق به مردم عراق است.

نخست‌وزیر عراق ادامه داد: به پیگرد متهمان فساد ادامه خواهیم داد و طبیعی است که افراد متضرر و نگران از اقدامات ما، نسبت به این روند واکنش نشان دهند و از این اقدامات قانونی ابراز نارضایتی کنند. همکاری میان دولت و دستگاه قضایی در بالاترین سطح قرار دارد و هدف مشترک ما بازگرداندن اموال مردم و حفظ حقوق آنان است.

نخست‌ وزیر عراق همچنین گفت که برای بستن محدوده منطقه خضراء بغداد از تانک‌ها استفاده شد.

وی درباره پرونده انحصار سلاح نیز گفت که پس از پایان مهلت تعیین‌شده، سلاح تنها در اختیار نهادهای دولتی و نیروهای امنیتی خواهد بود و گروه‌ها پس از آغاز گفت‌وگو با دولت، فعالیت خود را به عرصه سیاسی و اجتماعی منتقل خواهند کرد.

او همچنین از اعلام شراکت اقتصادی میان عراق و ایالات متحده و تلاش برای همکاری با عربستان سعودی خبر داد و افزود عراق در تلاش است زمینه نزدیکی میان ایران و آمریکا را فراهم کند.

الزیدی همچنین از برنامه‌ریزی برای سفر به ریاض با هدف گسترش تفاهم‌ها و تقویت روابط دوجانبه خبر داد.

او در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد که عراق از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) خارج نخواهد شد و در عین حال برای دستیابی به سهمیه‌ای عادلانه‌تر در تولید نفت در چارچوب این سازمان تلاش می‌کند.

وی همچنین اقلیم کردستان عراق را بخش مهمی از عراق دانست و گفت دولت درصدد حل‌وفصل پرونده‌های باقی‌مانده میان بغداد و دولت اقلیم کردستان است.

اظهارات الزیدی درباره ادامه مبارزه با فساد همزمان با اعلام دادگاه مرکزی مبارزه با فساد عراق در روز پنج‌شنبه مطرح شد؛ دادگاهی که از کشف مبالغ هنگفت جدیدی در پرونده عدنان الجمیلی، معاون بازداشت‌شده وزیر نفت خبر داد. قاضی تحقیق این پرونده اعلام کرد که پیگیری دقیق پرونده هدررفت منابع در پروژه‌ها به کشف ۱۴ میلیارد دینار عراقی دیگر (معادل ۱۰ میلیون و ۷۰۴ هزار و ۵۲۰ دلار) انجامیده که در یکی از گودال‌های ویژه دفع آب‌های سطحی پنهان شده بود. وی تأکید کرد که تحقیقات برای شناسایی و بازداشت تمامی اعضای این شبکه همچنان ادامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه