اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر

آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
سخنگوی اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی گفت: فروش ارز زیارتی اربعین حسینی از شنبه ۲۰ تیر آغاز خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کامیار چگنی با اشاره به دستورالعمل اجرایی فروش ارز زیارتی اربعین حسینی در سال جاری، اظهار داشت: بر اساس این دستورالعمل، تمامی بانک‌ها و صرافی‌های دارای مجوز معتبر مجاز به انجام عملیات فروش ارز در این سرفصل هستند.

سخنگوی اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی افزود: تا این لحظه، بانک‌های ملی، ملت، سپه، شهر، گردشگری، قرض الحسنه مهر ایران و پست بانک، منابع مورد نیاز برای فروش این ارز را فراهم کرده اند و زائران میتوانند برای اطلاع از فهرست شعب ارزی فعال، ساعت کاری و همچنین جزئیات سازوکار فروش (چه برخط و چه حضوری) به راهنمای رسمی این بانک‌ها مراجعه کنند.

چگنی با بیان اینکه امسال شبکه صرافی‌های سراسر کشور نیز به فرآیند فروش ارز اربعین اضافه شده اند، تصریح کرد: زائران میتوانند ارز مورد نیاز خود را از طریق صرافی‌های دارای مجوز نیز خریداری نمایند.

سخنگوی اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی در خصوص شرایط خرید این ارز خاطرنشان کرد: ارز اربعین مشابه سال‌های گذشته، برای زائران ایرانی بالای پنج سال تا سقف دویست هزار دینار عراق با نرخ توافقی قابل خریداری است و فرآیند فروش از روز شنبه بیستم تیر آغاز خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: اخبار تکمیلی در این حوزه و همچنین اطلاع رسانی درباره اضافه شدن احتمالی سایر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مجاز به فرآیند فروش، از طریق سامانه رسمی اطلاع رسانی ستاد مرکزی اربعین وزارت کشور به استحضار عموم مردم عزیز خواهد رسید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه