logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اسکان بیش از هزار بانوی زائر در مراکز زیرساخت‌های زنانه پایتخت

اسکان بیش از هزار بانوی زائر در مراکز زیرساخت‌های زنانه پایتخت
همزمان با برگزاری مراسم بدرقه امام شهید، در روز شنبه، یک‌ هزار و ۹۷ زائر در مراکز اسکان ویژه بانوان پذیرش شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با برگزاری مراسم بدرقه امام شهید، در روز شنبه، یک هزار و ۹۷ زائر در مراکز اسکان ویژه بانوان پذیرش شده‌اند و ظرفیت اسکان این مراکز همچنان برای پذیرش زائران آماده است.

نقشه مراکز اصلی اسکان ویژه بانوان در سطح شهر تهران و همچنین نقشه غرفه‌های مادر و کودک مستقر در مسیرهای منتهی به مراسم و نقاط مختلف شهر تهیه و در اختیار زائران قرار گرفته است تا دسترسی آنان به خدمات مورد نیاز با سهولت بیشتری انجام شود.

همچنین با همکاری ستاد گردشگری شهرداری تهران، نیروهای قرارگاه زنان و خانواده شهرداری تهران در ۲۷ ستاد استقبال مستقر در مبادی ورودی پایتخت حضور دارند و بانوان و دختران زائر را که به‌صورت فردی یا گروهی وارد تهران می‌شوند، با ارائه نقشه‌های راهنما و اطلاعات لازم، به سمت مراکز اسکان، غرفه‌های مادر و کودک، محل برگزاری مراسم وداع در مصلای امام خمینی(ره) و مسیرهای مراسم تشییع هدایت می‌کنند.

همزمان با برگزاری مراسم بدرقه امام شهید، خدمات اسکان ویژه بانوان و خانواده‌ها در مراکز تحت مدیریت این مرکز با آمادگی کامل در حال ارائه است. براساس آخرین گزارش روزانه، مناطق ١،٢،٣،۵،۶،٧،١۴،١٧،١٨،١٩،٢٢ پذیرش زائر داشته‌اند و این روند در سایر مناطق هم ادامه دارد.

همچنین، ۵۹۳ نفر از نیرو‌های مستقر و ۸۰۶ نفر از اعضای گروه‌های جهادی در مراکز اسکان مشغول خدمت‌رسانی به زائران هستند.

هدف اصلی این اقدام، ایجاد آرامش، تسهیل تردد و جلوگیری از سردرگمی بانوان زائر از لحظه ورود به شهر است، تمامی تلاش‌ها بر این است که زائران در طول مدت حضور خود در تهران، با سهولت بیشتری از خدمات اسکان، راهنمایی و پشتیبانی بهره‌مند شوند و با کمترین دغدغه در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهیدمان شرکت کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه