logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قنادباشی در گفتگو با دانا:

آمریکا از وحدت جبهه مقاومت نگران است/ شیشه عمر غرب در دست ایران و یمن است

آمریکا از وحدت جبهه مقاومت نگران است/ شیشه عمر غرب در دست ایران و یمن است
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: بستن آبراه باب المندب برای یمن دور از دسترس نیست، اما باید منتظر ترتیبات عملیاتی یمن ماند.

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به وحدت جبهه مقاومت در برابر زیاده خواهی آمریکا در منطقه گفت: وحدت ساحات امری است که همواره همه اعضای جبهه مقاومت بر ضرورت آن تاکید کردند.

وی با بیان اینکه در وعده صادق ۲ و تمام جنگ های دو سال اخیر جبهه مقاومت در کنار هم عمل‌کردند، تاکید کرد: در جنگ رمضان لبنان و عراق و فلسطین حضور اثرگذاری داشتند، وحدت جبهه مقاومت امتحانش را پس داده است.

قنادباشی با اشاره به درگیری های روزهای اخیر در منطقه بین ایران و آمریکا عنوان کرد: ورود یمن به درگیری های منطقه با در نظر گرفتن موقعیت استراتژيک باب المندب موضوع بسیار تعیین کننده ای است.

قنادباشی با اشاره به نگرانی و وحشت دشمن از درگیری با جبهه مقاومت تاکید کرد: دشمن علاوه بر وحدت جبهه مقاومت نگران سرنوشت مشابه تنگه هرمز برای باب المندب است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در اقدام شجاعانه محاصره هوایی یمن را شکست تاکید کرد: جبهه کفر نگران شدند که پیوند عملی یمن به عنوان حلقه مهم جبهه مقاومت با سایر اضلاع این جبهه فراهم تر شود، نگرانی آمریکا با بمباران کردن فرودگاه صنعا قابل مشاهده است.

قنادباشی با اشاره به اینکه یمن متناسب با شرایط در خصوص باب المندب تصمیم گیری خواهد کرد، افزود: بستن باب المندب برای یمن دور از دسترس نیست، اما باید منتظر بود تا ترتیبات یمن برای این آبراه دریایی عملیاتی شود، شیشه عمر غرب در دست یمن ‌و ایران است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه