logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تصمیم جنجالی در اسرائیل برای محافظت مادام‌العمر از خانواده نتانیاهو


تصمیم جنجالی در اسرائیل برای محافظت مادام‌العمر از خانواده نتانیاهو
رسانه‌های عبری از تصمیم بی‌سابقه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پرده برداشتند که بر اساس آن، همسر و دو پسر نخست‌وزیر این رژیم از محافظت امنیتی مادام‌العمر برخوردار خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از روسیا الیوم، گزارش‌ رسانه‌های عبری از تصمیمی بی‌سابقه پرده برداشته‌ است که بر اساس آن، ساره نتانیاهو ،همسر نخست‌وزیر اسرائیل و دو پسرشان، یائیر و آونر، از محافظت امنیتی مادام‌العمر برخوردار خواهند شد.

بر اساس گزارش رسانه‌های عبری، این تصمیم در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی در حالی اتخاذ شده که کارشناسان امنیتی سازمان شاباک قویاً معتقدند محافظت امنیتی نباید دائمی باشد، بلکه باید بر اساس ارزیابی‌های دوره‌ایِ میزان تهدید تعیین شود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این تصمیم پس از فشارهای سنگین خانواده نخست‌وزیر برای تضمین تداوم محافظت امنیتی، فارغ از نتیجه انتخابات آتی، گرفته شده است.

رسانه‌های رژیم اشغالگر اعلام کردند که بسیاری از مقامات ارشد امنیتی این رژیم، ضمن ابراز ناخرسندی شدید، نسبت به خدشه‌دار شدن استقلال و بی‌طرفیِ تصمیمات حرفه‌ای در این نهاد امنیتیِ مهم ابراز نگرانی کرده‌اند.

در حال حاضر رونین بار ریاست سازمان شاباک را بر عهده دارد، اما گزارش‌های عبری به نقش داوید زینی (رئیس بخش مربوط به امنیت شخصیت‌ها) در پیشبرد و پذیرش این نظر استثنایی برای خانواده نتانیاهو اشاره دارند.

دلیل اصلی این تدبیر امنیتی، نگرانی شدید از تلاش‌های احتمالی ایران برای ترور نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی عنوان شده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه