اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کوثری در گفتگو با دانا:

نقد دلسوزانه مسئولان مانع شکاف در کشور است/ باید مراقب رخته دشمن بین مردم و مسئولان بود

نقد دلسوزانه مسئولان مانع شکاف در کشور است/ باید مراقب رخته دشمن بین مردم و مسئولان بود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت:نباید اجازه داد انتقاد از مسئولان برای اصلاح امور باعث‌اختلاف شود زیرا این اختلاف در کشور ایجاد شکاف خواهد کرد و دشمن از این رخنه به نتایجی خواهد رسید که کشور را از قله های پیروزی دور خواهد کرد.

اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب به انتقاد دلسوزانه و مصلحانه در پیام اخیرشان گفت: وحدت و یکپارچگی باعث شد قدرت جبهه اسلام و ناامیدی دشمنان در جریان جنگ تحمیلی سوم بود.

وی با بیان اینکه اگر انتقادی از عملکرد مسئولان جمهوری اسلامی وجود دارد بیان آن حق مردم است، افزود: نباید اجازه داد انتقاد از مسئولان برای اصلاح امور باعث‌اختلاف شود زیرا این اختلاف در کشور ایجاد شکاف خواهد کرد و دشمن از این رخنه به نتایجی خواهد رسید که کشور را از قله های پیروزی دور خواهد کرد.

کوثری با اشاره به اینکه مردم برای اصلاح امور باید عملکرد مسئولان را رصد کنند، تاکید کرد: جامعه ما اسلامی و مبتنی بر ولی است و ولی امر مسلمین که در حال حاضر حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای مسئولیت آن را بر عهده دارند، نسبت به آن تصمیم خواهند گرفت.

کوثری با اشاره به اینکه نباید اجازه دهیم دشمن از عملکرد ما شاد شود تصریح کرد: سیاست دشمن ایجاد اختلاف بین ملت ایران است، این استراتژی بلند مدت شیطان بزرگ است.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه باید گوش به فرمان رهبر انقلاب باشیم گفت: اگر کسانی هم به دنبال ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان هستند باید بدانند که ملت ایران هوشیار هستند و در این دام گرفتار نخواهند شد.

کوثری خاطرنشان کرد: با وحدت پیروزی نهایی را به دست خواهیم آورد، این پیروزی نزدیک است و دشمن در حال دست و پا زدن است، دشمن عوامل نفوذی خود را در اجتماعات بسیج می کند، اما باید مراقب بود رفته دشمنان بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه