اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

الجزیره بررسی کرد؛

اسرائیل چگونه از بحران منطقه به نفع تجاوزاتش علیه غزه سوء استفاده کرد؟

اسرائیل چگونه از بحران منطقه به نفع تجاوزاتش علیه غزه سوء استفاده کرد؟
شبکه الجزیره در گزارشی به سوء استفاده رژیم صهیونیستی از مشغول شدن افکار عمومی جهان به بحران منطقه برای گسترش تجاوزاتش علیه نوار غزه اشاره کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛شبکه الجزیره در گزارشی تاکید کرد، در حالی که توجه جهان به جنگ بین آمریکا و ایران و پیامدهای بسته شدن تنگه هرمز معطوف شده به نظر می‌رسد غزه از صدر اخبار بین‌الملل حذف شده است.

بر اساس این گزارش، واقعیت میدانی در داخل نوار غزه داستان متفاوتی را روایت می‌کند؛ حملات هوایی و ترورها، همراه با گسترش مناطق تحت اشغال اسرائیل، محدودیت‌های ورود کمک های غذایی و دارو و حملاتی که پلیس و نیروهای امنیتی فلسطین را هدف قرار می‌دهد، ادامه دارد.

این تجاوزات علیرغم توافقی که تل آویو با ضمانت‌های میانجیگران امضا کرده ادامه دارد. بر اساس توافق مذکور، رژیم صهیونیستی متعهد به توقف حملات، عقب‌نشینی از مناطق توافق شده و تسهیل ورود کمک های انسانی به نوار غزه می شود اما در روزهای اخیر سرعت حملات هوایی و ترورهای رژیم افزایش یافته و بمباران‌های هوایی و حملات توپخانه‌ای روزانه جان بسیاری از فلسطینی ها را می‌گیرد.

تداوم حملات هوایی و زمینی علیه غزه

یکی از وحشیانه ترین حملات زمانی رخ داد که یک ساختمان در شمال غرب شهر غزه هدف قرار گرفت و منجر به شهادت یک خانواده پنج نفره (پدر، مادر و سه فرزند) شد. در محله الزیتون نیز سه غیرنظامی در یک حمله هوایی دیگر به شهادت رسیدند و پیکر یک زن از چادر متعلق به آوارگان که هدف حمله توپخانه ای در شرق محله قرار گرفته بود پیدا شد.

تجاوزات اسرائیل به تداوم حملات علیه نوار غزه ختم نمی‌شود به طوری که عملا اشغال این باریکه در حال گسترش است. این در حالی است که بر اساس توافق‌نامه‌ امضا شده در اکتبر ۲۰۲۵ رژیم صهیونیستی در مرحله اول به عنوان مقدمه‌ای برای عقب‌نشینی تدریجی تنها در ۵۳٪ از خاک غزه باقی خواهد ماند اما این میزان به ۵۸ درصد افزایش یافت و سپس طبق گفته مقامات محلی از ۶۰ درصد فراتر رفت و کابینه بنیامین نتانیاهو متعهد شده است که آن را به ۷۰ درصد افزایش دهد.

گسترش مناطق تحت اشغال

خط زردی که به عنوان مناطق تحت اشغال رژیم صهیونیستی در نوار غزه شناخته می شود مدام در حال جا به جا شدن است. حضور هر فلسطینی در این مناطق به عنوان تهدیدی علیه رژیم صهیونیستی تلقی می شود.

کاهش ورود کمک های انسانی

ورود کمک های انسانی نیز به شدت کاهش یافته است؛ نوار غزه روزانه به ۶۰۰ کامیون حامل این کمک ها نیاز دارد، در حالی که فقط ۱۹۰ تا ۲۵۰ کامیون به این منطقه وارد می شوند که ۳۰ تا ۳۵ درصد از این میزان را تشکیل می دهند.

۷۷ درصد از جمعیت نوار غزه از بحران غذایی شدید رنج می برد و ده ها هزار کودک و زن باردار به کمک های غذایی فوری نیاز دارند.

هدف قرار دادن نیروهای امنیتی و پلیس

هدف قرار دادن نیروهای پلیس و برهم زدن نظم در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی نیز ادامه دارد. حملات رژیم صهیونیستی به این نیروها صرفا حوادث پراکنده نیست بلکه الگویی عمدی با هدف تضعیف امنیت داخلی و دشوارتر کردن زندگی فلسطینی ها به شمار می رود.

در همین حین فعالان، روزنامه‌نگاران و امدادگران تلاش کرده‌اند تا غزه را از طریق یک کمپین در فضای مجازی که در ۱۶ ژوئیه به زبان‌های عربی و انگلیسی با هشتگ #TheyLiedYou آغاز شد، دوباره به کانون توجهات بازگردانند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه