logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قائم پناه: صلح و جنگ در اختیار تام رهبر انقلاب است/ بر طبل تفرقه نکوبید

قائم پناه: صلح و جنگ در اختیار تام رهبر انقلاب است/ بر طبل تفرقه نکوبید
معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: صلح و جنگ در اختیار تام رهبر انقلاب است. ممکن نیست صلح و مذاکره بدون تأیید ایشان انجام شود. اگر مذاکره شکل می‌گیرد یا حمله‌ای می‌شود، باید تأیید ایشان را داشته باشد. اگر می‌گویند ادامه مذاکره با اجازه ایشان بوده است، پس تابع رهبر خود باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  از سایت دولت، محمدجعفر قائم‌پناه، پس از ورود به استان خوزستان به‌منظور بررسی وضعیت این استان پس از حملات اخیر آمریکا علیه نقاطی از جنوب کشورمان، در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان خوزستان، ضمن گرامیداشت یاد شهدا، اظهار کرد: وجب به وجب این سرزمین متعلق به ایرانیان است، چراکه در هشت سال دفاع مقدس از سراسر ایران اینجا آمدند و خون دادند تا این استان پاره تن ایران بماند.

وی ادامه داد: آمده‌ایم که به مردم استان خوزستان و استان‌های جنوبی بگوییم که دولت در کنار شماست و از شما حمایت می‌کند. وقتی خطوط ارتباطی و پست‌های برق را می‌زدند، بلافاصله در کسری از ساعت آسیب‌ها ترمیم می‌شد و این را مدیون کارکنان خدوم دولت هستیم. جنگ را هشت سال تمرین کردیم و الان هم تمرین می‌کنیم. ایران خم شده است، اما هیچ‌وقت نشکسته است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تصریح کرد: ایران هزاران سال است که نشکسته است، چراکه تمدن بزرگی داریم. آنکه صحبت از نابودی ایران می‌کرد، نمی‌داند ایران تمدنی هزاران‌ساله دارد و ریشه در عمق تاریخ دارد. حملات دشمن برنامه‌های توسعه‌ای و رفع ناترازی ما را عقب انداخت. ما ۶۵۰ میلیون مترمکعب گاز تولید می‌کردیم؛ با زدن پالایشگاه گازی در عسلویه، نزدیک ۲۳۰ میلیون مترمکعب گاز ما از مدار خارج شده است. ناترازی بزرگی در بخش گاز ایجاد شده که ۱۰۰ میلیون مترمکعب آن ترمیم شده است.

وی با بیان اینکه ما نیاز به تولید داریم و وقتی می‌خواهیم نان‌آور خانواده بیکار نشود، باید تولید سر پا نگه داشته شود، توضیح داد: چرخ‌های تولید با انرژی می‌چرخد و اگر می‌خواهیم اشتغال از بین نرود، باید به تولید برسیم. اگر صحبت از مبارزه می‌کنیم، باید الفبای مبارزه را رعایت کنیم. نمی‌توان بی‌مبالاتی در مصرف را که در زمان صلح داریم، هم‌اکنون نیز داشته باشیم. بازسازی اولویت اول ماست. ابتدا باید آنچه خراب شده است را بسازیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به فرمایش اخیر رهبر انقلاب در خصوص لزوم حفظ انسجام، تصریح کرد: اگر ایران کشوری است که ملت مقاوم و تاب‌آوری دارد، ناشی از وحدت و انسجام است. فرمانده کل قوا رهبر انقلاب هستند. صلح و جنگ در اختیار تام رهبر انقلاب است. ممکن نیست صلح و مذاکره بدون تأیید ایشان انجام شود. اگر مذاکره شکل می‌گیرد یا حمله‌ای می‌شود، باید تأیید ایشان را داشته باشد. اگر می‌گویند ادامه مذاکره با اجازه ایشان بوده است، پس تابع رهبر خود باشیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: هیچ مصوبه شورای عالی امنیت ملی بدون تأیید رهبر انقلاب نه قانونی است و نه اجرایی. لذا از همه باید این تقاضا را کنیم که بر طبل تفرقه نکوبند. باید از آقای قالیباف و آقای پزشکیان حمایت کنیم. باید از فرماندهان نظامی حمایت کنیم. انتقاد هم کنیم، حرفی نیست، اما در میدان و تریبون رسمی و صداوسیما باید از مذاکره‌کننده و رزمندگان حمایت کنیم. اینها لازمه وحدت و پیروزی ماست. باید دست کسانی که شعار وحدت می‌دهند را ببوسیم. باید بر طبل وحدت و انسجام بکوبیم. همه ما در خدمت مردم ایران هستیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه