اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می‌دهد؛

رشد ۵۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

رشد ۵۶ هزار واحدی شاخص کل بورس
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۵۶ هزار واحدی مواجه شد و ارزش معاملات خرد نیز به سطح ۲۵ هزار میلیارد تومان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز سه‌شنبه با رشد حدود ۵۶ هزار واحدی معادل ۱.۱ درصد، دومین روز متوالی صعودی خود را ثبت کرد. در حالی که شاخص کل روز گذشته نیز در محدوده مثبت به کار خود پایان داده بود، معاملات امروز با تعادل بیشتری میان عرضه و تقاضا دنبال شد و از شدت نوسانات ابتدایی بازار کاسته شد.

در پایان معاملات، ۵۸۴ نماد در محدوده مثبت به کار خود پایان دادند که نشان‌دهنده برتری نسبی تقاضا در بخش عمده بازار سهام بود. همچنین ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم سهام و صندوق‌های سهامی) از ۲۵ هزار میلیارد تومان (۲۵ همت) عبور کرد که یکی از بالاترین سطوح ارزش معاملات در هفته‌های اخیر محسوب می‌شود.

با این حال، بررسی جریان نقدینگی نشان می‌دهد بازار سهام امروز نیز با خروج پول حقیقی مواجه بود؛ موضوعی که نشان می‌دهد با وجود بهبود شاخص‌ها، بخشی از سرمایه‌گذاران حقیقی همچنان رویکردی محتاطانه نسبت به بازار دارند. از سوی دیگر، ارزش معاملات صندوق‌های درآمد ثابت نیز به حدود ۲۹ هزار میلیارد تومان (۲۹ همت) رسید که همچنان بیانگر سهم قابل توجه این صندوق‌ها از گردش نقدینگی بازار سرمایه است.

تداوم رشد شاخص کل برای دومین روز متوالی و افزایش ارزش معاملات خرد، از بهبود نسبی فضای معاملاتی حکایت دارد، اما استمرار خروج پول حقیقی نشان می‌دهد برای بازگشت اعتماد کامل سرمایه‌گذاران، بازار همچنان نیازمند تقویت جریان ورود نقدینگی و پایداری تقاضاست.

همزمان با گذشت یک ساعت از آغاز معاملات صندوق‌های طلا و نقره، ارزش سفارش‌های خرید صندوق‌های طلا به ۴۴۲ میلیارد تومان رسید. در مقابل، ۳۶ میلیارد تومان ارزش سفارش‌های فروش در تابلو این صندوق‌ها به ثبت رسید. از میان ۳۲ صندوق طلای بازار سرمایه، ۲۹ صندوق در محدوده مثبت و در دامنه صفر تا مثبت یک درصد معامله می‌شوند. ارزش معاملات این صندوق‌ها تا این لحظه به ۲ هزار و ۳۶۳ میلیارد تومان رسیده و تراز پول حقیقی منفی ۱۰۵ میلیارد تومان ثبت شده است. با این حال، ۱۰ صندوق طلا تا این لحظه با ورود پول حقیقی همراه شده‌اند.

در بازار صندوق‌های نقره نیز ارزش سفارش‌های خرید ۳ میلیارد تومان و ارزش سفارش‌های فروش ۳.۹ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. روند صندوق‌های نقره متعادل دنبال می‌شود و از میان آن‌ها، ۵ صندوق در محدوده مثبت و در دامنه صفر تا مثبت یک درصد معامله می‌شوند. ارزش معاملات این صندوق‌ها به ۲۴۸ میلیارد تومان رسیده و تراز پول حقیقی آن‌ها منفی ۶.۳ میلیارد تومان ثبت شده است. همچنین ۳ صندوق نقره تا این لحظه با ورود پول حقیقی همراه شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه