اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازدید معاون امداد و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح از بیمارستان تخصصی سیار ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه در مرز مهران

بازدید معاون امداد و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح از بیمارستان تخصصی سیار ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه در مرز مهران
معاون امداد و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در بیمارستان تخصصی سیار ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه که در پایانه مرزی مهران به زائران اربعین حسینی خدمات درمانی ارائه می‌کند، از بخش‌های مختلف این مرکز درمانی بازدید و روند خدمت‌رسانی به زائران را از نزدیک بررسی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در این بازدید دکتر سردار حسینی ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر درمان، با اشاره به سطح بالای آمادگی، تجهیزات به‌روز و نظم حاکم بر فرآیندهای درمانی، اظهار کرد: بیمارستان تخصصی سیار ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه را می‌توان در شمار بهترین بیمارستان‌های سیار کشور دانست و خدمات ارائه‌شده در این مجموعه از بسیاری از شاخص‌های مراکز درمانی پیشرفته برخوردار است.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی در شرایط میدانی و محیط‌های سیار با دشواری‌های فراوانی همراه است، افزود: تیم پزشکی، پرستاری، تکنسین‌ها و نیروهای پشتیبانی این بیمارستان با روحیه جهادی و تخصص بالا موفق شده‌اند استانداردهایی هم‌تراز بیمارستان‌های ثابت را در این مرکز پیاده‌سازی کنند که شایسته قدردانی است.

معاون امداد و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح همچنین از پزشکان، پرستاران، تکنسین‌ها و تمامی کارکنان این بیمارستان تخصصی سیار به دلیل تلاش شبانه‌روزی در خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تقدیر کرد و ادامه این روند را زمینه‌ساز تبدیل این مجموعه به الگویی برای سایر بیمارستان‌های سیار کشور دانست.

سردار حسینی در ادامه با تمجید از خدمات درمانی نیروی زمینی سپاه در مأموریت اربعین، اظهار داشت: نیروی زمینی سپاه با استقرار بیمارستان‌های تخصصی سیار، بهره‌گیری از نیروهای متخصص و تجهیزات پیشرفته و ارائه خدمات شبانه‌روزی، نقش مؤثری در ارتقای امنیت و سلامت زائران ایفا کرده است. این سطح از آمادگی، حاصل سال‌ها تجربه، برنامه‌ریزی دقیق و روحیه ایثار و خدمت کارکنان این نیرو است و اقدامات ارزشمند آنان در مرزهای کشور، پشتوانه‌ای مطمئن برای خدمت‌رسانی شایسته به میلیون‌ها زائر محسوب می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه