اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیگدلی:

طرح ادعاهای بدون مستند علیه فعالان اقتصادی می‌تواند به اعتبار کشور آسیب بزند

طرح ادعاهای بدون مستند علیه فعالان اقتصادی می‌تواند به اعتبار کشور آسیب بزند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با هشدار نسبت به طرح ادعاهای بدون مستند علیه فعالان اقتصادی گفت: ورود به پرونده‌های اقتصادی بر پایه حدس و گمان و بدون گزارش نهادهای نظارتی، علاوه بر خدشه به اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور آسیب زده و ناخواسته در زمین دشمن بازی کند.

به گزارش شبکه اطلاع ریانی راه دانا؛احمد بیگدلی، نماینده مردم خدابنده و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از طرح برخی ادعاها در فضای مجازی درباره فعالان اقتصادی و قراردادهای داخلی و بین‌المللی، بر ضرورت ارائه مستندات و گزارش‌های معتبر نهادهای نظارتی پیش از ورود به این پرونده‌ها تأکید کرد.

وی تصریح کرد: اخیراً در فضای مجازی توسط افراد مختلف و یکی دو نفر از همکاران ما، مواردی درباره برخی فعالان حوزه اقتصادی، چه فعالان قراردادهای بین‌المللی و چه فعالان قراردادهای داخلی با دولت، مطرح شده است.

بیگدلی افزود: به نظر من ورود به این‌گونه پرونده‌ها بدون مستندات، مدارک واقعی و گزارش‌های موثق از سوی نهادهای نظارتی، صرفاً بر اساس حدس و گمان، می‌تواند موجب خدشه‌دار شدن اعتبار فعالان اقتصادی شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: باید در چنین مواردی بسیار دقت کنیم، چرا که طرح ادعاهای غیرمستند می‌تواند علاوه بر آسیب به اعتبار اشخاص، به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز لطمه وارد کند.

وی ادامه داد: متأسفانه دشمنان ما به‌طور مستمر به دنبال این هستند که روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مختلف، به‌ویژه روابط اقتصادی، را خدشه‌دار کرده و از بین ببرند؛ بنابراین نباید با طرح مطالبی که پشتوانه مستند و گزارش‌های معتبر نظارتی ندارد، ناخواسته زمینه آسیب به این روابط را فراهم کنیم.

بیگدلی تأکید کرد: در چنین پرونده‌هایی باید اجازه دهیم نهادهای نظارتی و مراجع مسئول، پس از بررسی دقیق و ارائه مستندات، درباره تخلفات احتمالی اظهارنظر کنند و از قضاوت و انتشار ادعاهای اثبات‌نشده پرهیز شود.

وی خاطرنشان کرد: باید بسیار بسیار مراقب باشیم که اظهارنظرهای غیرمستند و طرح ادعاهای اثبات‌نشده، خدای نکرده آسیب دیگری به کشور وارد نکند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه